Το ένταλμα σε βάρος του εκδόθηκε μετά τα νέα στοιχεία που παρουσίασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου καιώς κρίθηκε ότι παραβιάστηκαν τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές σε βάρος του Απόστολου Λύτρα μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του στην 18η τακτική ανακρίτρια για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο δικηγόρος όταν συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Η έκδοση εντάλματος σε βάρος του κατηγορούμενου σε βαθμό κακουργήματος δικηγόρου για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ήρθε μετά το αίτημα που υπέβαλε σήμερα η κ. Πολυζωγοπούλου δια του δικηγόρου της Θέμη Σοφού. Στο αίτημά της η δικηγόρος έκανε λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο σύζυγό της, επικαλούμενη μηνύματα που έλαβε από εκείνον αλλά και την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και δυο ακόμη προσώπων στο σπίτι της στο Γέρακα.

Μάλιστα τα τρία άτομα αυτά μπήκαν στον αύλειο χώρο του σπιτιού της με τα κλειδιά που τους είχε δώσει ο Απόστολος Λύτρας. Ακολούθησε διαπληκτισμός έντονος με τον πατέρα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ενώ από την ταραχή της η γυναίκα πάτησε το κουμπί πανικού και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Στο σπίτι εκτός α[ο τους αστυνομικούς που ήταν απέξω, προσέτρεξαν και άλλοι άστυνομικοί και μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου συνελήφθησαν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και ο συνεργάτης του.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, η διάτξη με την οποία αφέθηκε ελεύθερος , ανακλήθηκε και οδηγείται σε προφυλάκιση.

Υπενθυμίζεται ότι ι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα μετά την απολογία προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ήταν: Υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό του σπίτι με το θύμα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο τη σύζυγό του και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Τουλάχιστον οι δύο από τους όρους μετά τα χθεσινοβρδινά επεισόδια με την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κρίθηκε ότι παραβιάστηκαν και πλέον οι δικαστικές αρχές δείχνουν την πόρτα των φυλακών στον κατηγορούμενο δικηγόρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook