Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει στον ακίνητο ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Ο πλειστηρασμός είναι προγραμματισμένος για τις 26 Ιουνίου και αφορά μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Πάτημα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι δύο κόρες τους.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή εκκίνησης είναι στα 367.877 ευρώ, ενώ σε πλειστηριασμό βγαίνει και η θέση πάρκινγκ, με τιμή εκκίνησης 11.132 ευρώ.

Σύμφωνα με την σχετική έκθεση, η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό», όπως αναφέρεται. Μάλιστα η αρχική διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει εκδοθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Επισπεύδουσα είναι η Intrum ως νόμιμη διαχειρίστρια των απαιτήσεων της εταιρείας ειδικού σκοπού «VEGA I ΝΡL FINANCE DAC».

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το υπόγειο έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο, που αποτελεί την κύρια κατοικία, έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C. και επιφάνεια 67,35 τ.μ., ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, έναν ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52 τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook