Απόστολος Λύτρας: Αίτηση διαζυγίου & ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους καταθέτει η σύζυγός του

Οριστική είναι η ρήξη του ζευγαριού μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, Τα μηνύματα που αντάλλαξε η μεγάλη κόρη του δικηγόρου με την Σοφία Πολυζωγοπούλου
Αίτηση διαζυγίου θα υποβάλει μέσα στις επόμενες μέρες η Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά την κακοποίησή της από τον σύζυγό της, τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.
Ο ποινικολόγος ήδη βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο στις φυλακές Κορυδάλλού και συγκεκριμένα στο 4ο κελί της ΣΤ’ πτέρυγας, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν τεθεί σε ισχύ.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους.
Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Πολυζωγοπούλου & η κόρη Λύτρα
Το Live News παρουσιάζει τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους η Σοφία Πολυζωγοπούλου και η κόρη του Απόστολου Λύτρα πριν την προφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου.
Κόρη Λύτρα: Σοφία πρέπει να πάω να πράγματα. Δεν προφυλακίστηκε. Μπορώ;
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Θα μιλήσουμε λίγο αργότερα.
Κόρη Λύτρα: Πάρε με σύντομα. Δεν έχει τίποτα και έχουμε θέμα.
Κόρη Λύτρα: Πώς είσαι; Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω; Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σου για πριν, δεν κατάλαβα πως μου συνέβη.
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Όχι δεν χρειάζομαι κάτι. Είσαι καλύτερα;
Κόρη Λύτρα: Μου έπεσε η πίεση μάλλον. Ναι καλύτερα, ευχαριστώ. Αν χρειάζεσαι κάτι πάρε με, το έχω ανοιχτό.
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω που είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά.
Κόρη Λύτρα: Μήπως είναι κάποιος να πάω να τα πάρω, γιατί είναι οι κάμερες και δημοσιογράφοι απ’ έξω.
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Βγες από το ρόλο που σε έχουν βάλει κορίτσι μου. Προέχουν άλλα αυτή την στιγμή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο κοντά του γίνεται
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook