Νέες αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με τη θαλαμηγό «Περσεφόνη» από όπου φέρεται να ρίχτηκαν πυροτεχνήματα στο θαλάσσιο όρμο της Ύδρας βλέπουν το φώς της δημοσιότητας

Δύο αυτόπτες μάρτυρες που επέβαιναν σε σκάφος που ήταν κοντά, στη θαλαμηγό «Περσεφόνη» κατέθεσαν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στο πευκοδάσος της Ύδρας άκουσαν περίπου 15-20 κρότους, χωρίς ωστόσο να δηλώσουν ότι είδαν να εκτοξεύονται πυροτεχνήματα, όπως αναφέρει το Mega.

Δύο μαρτυρίες αναφέρουν πως είδαν σκάφος, που ανήκει στην «Περσεφόνη» , να κινείται μεταξύ της ακτής και της θαλαμηγού, μεταφέροντας τσάντες θαλάσσης.

Ακόμη, αναφέρεται πως είδαν στην άκρη της θαλαμηγού έναν πυροσβεστήρα και μία λευκή κηλίδα στη θάλασσα, με την προέλευση αυτής να είναι άγνωστη.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους επιβάτες που είχαν νοικιάσει την θαλαμηγό ήταν και ένας ολιγάρχης του Καζακστάν, φίλος του πρώην προέδρου της χώρας, ιδιοκτήτης πετρελαϊκού κολοσσού, ενώ για το πρόσωπό του υπάρχουν αιχμές για ξέπλυμα χρήματος.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Θαλαμηγών (HYCA) εκφράζει τη συμπαράστασή της στα 13 μέλη του πληρώματος του γιοτ, που συνελήφθησαν για τη μεγάλη φωτιά στην Ύδρα, μετά από ρίψη βεγγαλικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook