Φωτιά στη Σταμάτα: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένας άνδρας

Στις αυλές των σπιτιών η φωτιά στην Σταμάτα. Μάχη με τι ςφλόγες δίνουν και πι κάτοικοι για να προστατέψουν τις περιουσίες τους
Μέσα από τις φλεγόμενες περιοχές της Σταμάτας ανασύρθηκε ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να διαπιστώνουν ότι είναι βαριά τραυματισμένος με σοβαρά εγκαύματα!
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε διημερεύον νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι προς το παρόν δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Ο άνδρας φέρει εγκαύματα από την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Σταμάτα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως επιβεβαίωσε και ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Καλαφατέλης.
Ο κ .Καλαφατέλης μιλώντας στο Open τόνισε χαρακτηριστικά: «Είδα τον κάτοικο να μπαίνει στο ΕΚΑΒ με προορισμό το νοσοκομείο. Ήταν στο σημείο ακριβώς πάνω από την οδό Χίου, είδα τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σπιτιών να είναι πολύ κοντά στις φλόγες, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, αλλά φοβάμαι ότι το ένα σπίτι μπορεί να ανήκει και στον εγκαυματία κάτοικο».
Ολες οι Ειδήσεις
- AEK – Ατρόμητος 2-1: Ο Μάνταλος λύτρωσε τους «κιτρινόμαυρους» στο 94΄
- Politico: H ομάδα Τράμπ ξεκινά ειρηνευτικές συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία στη Σαουδική Αραβία
- Βαρθολομαίος για τις προσβλητικές δηλώσεις Μητροπολίτη κατά της Μαρίας Καρυστιανού: Να ζητήσει συγνώμη (βίντεο)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το «112» σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας – Έντονα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής
- Η Αμαλία Κωστοπούλου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της και δείχνει το εντυπωσιακό μονόπέτρο
- ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ο Τιάγκο Νους χάρισε τη νίκη στους Κρητικούς και σταμάτησε το αήττητο σερί των Αρκάδων
- Ε.Μακρόν: Καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες σε συνάντηση κορυφής στο Παρίσι τη Δευτέρα για την Ουκρανία
- Σύμη: “Την κακοποιούσε ψυχολογικά ο 15χρονος, επέμενε να με αποτελειώσει”,λέει η μητέρα της 13χρονης για το σχέδιο δολοφονίας – Συκοφαντίες , λέει ο πατέρας του αγοριού (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook