Φειδίας Παναγιώτου: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη», λέει ο ευρωβουλευτής για τις δοκιμασίες σε νέους με 50ευρα στο TikTok
Mea culpa από τον Φειδία Παναγιώτου που εξωθούσε νέους σε εξευτελιστικές δοκιμασίες δίνοντας 50 ευρώ κάθε φορά.
«Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη», είναι η απάντηση που έδωσε ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου με αφορμή τις δοκιμασίες που έβαζε σε περαστικούς μαζί με έναν άλλον TikToker, όπως για παράδειγμα σε ένα νεαρό να μασήσει γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ.
Μετά τα 50 ευρώ που μοίραζε σε νεαρούς για να φιλήσουν στο στόμα έναν άγνωστο ή να βουτήξουν ημίγυμνοι στο σιντριβάνι, ο 24χρονος εκλεγμένος ευρωβουλευτής προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις όταν ανέβασε στο ΤικΤοκ πως αυτό που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το «δωρεάν» ανθρακούχο νερό
Ο 24χρονος influencer, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ στην ζωή του, στις 16 Ιουνίου θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ένας από τους 720 εκλεγμένους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Αποκάλυψε τον μισθό που παίρνει
Από την ημέρα που εκλέχτηκε, ο Φειδίας Παναγιώτου ενημερώνει καθημερινά τους 200.000 ακολούθους του για κάθε τι που κάνει.
Σε άλλο βίντεο αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τον μισθό που παίρνει ο ίδιος και όλες τις παροχές που απολαμβάνει.
Σε συνέντευξη του πριν δύο μέρες στην κυπριακή τηλεόραση άσκησε κριτική για τις μεγάλες σπατάλες και τους παχυλούς μισθούς των ευρωβουλευτών.
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δέχεται βροχή βιογραφικών με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται ρουσφέτια.
Οι συνεργάτες του
Ο πρώτος συνεργάτης που προσέλαβε είναι ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, συστήνοντας τον ως κύριο Λουκάνικο.
«Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου στην Ευρωβουλή. Γνωρίστε τον Λουκάνικο, είναι ο καθηγητής μου στο σχολείο και γίναμε κολλητοί γιατί είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που ξέρω».
Ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβε είναι ο νεαρός που μαζί κατάφεραν να φτάσουν τους 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο youtube.
«Αυτός είναι ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου ως μέλος της Ευρωβουλής. Γνωρίστε τον Χέσους. Ήταν ο παραγωγός μου στο Youtube και ο εικονολήπτης που μαζί φτάσαμε δεκάδες χιλιάδες προβολές».
Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός influencer εισάγει έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης της πολιτικής, αφού προανήγγειλε διαδικτυακό δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει πορευτεί ανεξάρτητος μέσα στη Ευρωβουλή ή αν θα πρέπει να εισχωρήσει σε κάποια ομάδα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Υποδέχεται στο «Koukoutsi» τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο σε μια συνεργασία-έκπληξη
- Πλάκα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στους τρεις κλέφτες χαλκού που ευθύνονται για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς – Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή (βίντεο)
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε και ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, Ρίζος Ρίζος – Αναζητείται 52χρονος Μολδαβός ,το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη σε strip club
- Τραγωδία στην Ισπανία: «Άλλαξα θέση λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση και σώθηκα», περιγράφει 18χρονος Έλληνας που ήταν στο τρένο με την οικογένεια του (βίντεο)
- Πλάκα: Συνελήφθησαν τρεις κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς –Για δευτερόλεπτα γλύτωσε σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές – Βίντεο
- To «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ελεύθερος ο γιός του με εγγύηση 20.000 ευρώ – Αρνείται την απάτη, δέχεται φορολογικές παραβάσεις
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook