Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε καταγγελία - σοκ τριών γιατρών του νοσοκομείου «Παίδων Αγία Σοφία» που καταγγέλλουν 50χρονο τραυματιοφορέα που εργάζεται 30 χρόνια στο νοσοκομείο ότι ασέλγησε σε βάρος 8χρου κοριτσιού που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Μάλιστα φαίνεται ότι σε βάρος του υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για ένα 6χρονο κορίτσι. Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει θέσει σε αργία τον τραυματιοφορέα.

Τρεις γιατροί του νοσοκομείου «Παίδων Αγία Σοφία» κατήγγειλαν συνάδελφό τους τραυματιοφορέα, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε οκτάχρονο κοριτσάκι που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πενηντάχρονος άντρας φέρεται να είχε ασελγήσει και σε ένα ακόμη εξάχρονο κοριτσάκι. Μια ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της κατήγγειλαν τον 50χρονο τραυματιοφορέα, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.

Άμεσα παρενέβη η διοίκηση του νοσοκομείου, και ο τραυματιοφορέας που εργάζεται στο «Παίδων Αγία Σοφία» σχεδόν τρεις δεκαετίες τέθηκε σε αργία.

Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Με εντολή της προϊστάμενης εισαγγελίας πρωτοδικών διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας.

Το ρεπορτάζ από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook