Πύργος: Τροχαίο σοκ με σύγκρουση νταλίκας με 2 αυτοκίνητα – Νεκροί, μια μητέρα με το μωρό της – 4 τραυματίες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη παρασύροντας ακόμα δύο οχήματα.
Σοκαριστικό και πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό . Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της Ελαίας το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ilialive.gr νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη , παρασύροντας ακόμα δύο οχήματα.
Δεν έχει γίνει γνωστό επισήμως πόσοι είναι νεκροί και πόσοι ακριβώς τραυματίες υπάρχουν από το σοβαρότατο αυτό τροχαίο, όμως ένα όχημα βρίσκεται κάτω από την νταλίκα και άλλο ένα έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια μητέρα με μωρό της που έχασαν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμια 4 τραυματίες
Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, συνέβη στην γνωστή “στροφή της Ελαίας” όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία…
Οι Αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.
Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του Διονύση Σαββόπουλου
- Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
- Ν. Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: «Ένα μνημείο που συμβολίζει την ενότητα, τους αγώνες και τις θυσίες ενός έθνους εσείς το εργαλειοποιείτε για λίγα ψηφαλάκια»
- Δένδιας: «Το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώνει τους Έλληνες- Το ΥΠΕΘΑ και Ε.Δ δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουν σαν αντικείμενο άσκησης πολιτικής και διχασμού της κοινωνίας»
- Σ. Φάμελλος: Αντισυνταγματική και ντροπιαστική η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Βουλή – Μητσοτάκης: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι χώρος ιερός δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση, κόμμα, οργάνωση ή πρόσωπο»
- Τρίκαλα: «Ήθελα να την σκοτώσω, δεν με πρόσεχε και είχε σχέσεις», είπε στους αστυνομικούς ο 18χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του με πετσέτα
- Δέσποινα Βανδή: “Θα έρθουν να μας σώσουν”, έλεγε η Δέσποινα Βανδή πριν έρθει το περιπολικό – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook