Φωτιά στην Αττική: Έκκληση της ΕΛΑΣ στους πολίτες να μην κινούνται προς τις πυρόπληκτες περιοχές
«Η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων πυρόσβεσης αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στις επιχειρήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς», λέει η ΕΛΑΣ και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις πυρόπληκτες περιοχές .
Με αφορμή την μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην βορειοανατολική Αττική η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση όπου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν οποιαδήποτε κίνηση προς τις περιοχές που πλήττονται από πυρκαγιές και να ακολουθούν, για την δική τους ασφάλεια, τις οδηγίες που εκδίδονται για εκκένωση περιοχών.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους πολίτες να αποφεύγουν οποιαδήποτε κίνηση προς τις περιοχές που πλήττονται από πυρκαγιές, καθώς με αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνεται το έργο της Τροχαίας και των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.
Επιπλέον, καλούνται οι πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που εκδίδονται για εκκένωση περιοχών και να μην επιχειρούν να επιστρέψουν σε περιοχές που έχουν ήδη καεί, για τη δική τους ασφάλεια και για να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση της κατάστασης.
Η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων πυρόσβεσης αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στις επιχειρήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σε αυτές τις δύσκολες ώρες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλέλια Ανδριολάτου: Πόζαρε με λευκό κορμάκι στο Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Πράσινοι μαχητές, θριαμβευτές στο ντέρμπι με Tαμπόρδα!
- Άννα Κορακάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της
- Ελένη Μενεγάκη: Η 11χρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου τη φωτογραφίζει στο πλοίο από Άνδρο
- Σε σοβαρή κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε και χτύπησε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Το επανέφεραν οι γιατροί στο “Παίδων” μετά από 40 λεπτά
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στα δύο χέρια μετά από ατύχημα στην Ιταλία
- Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν και «κόλλησαν» στο μηδέν
- ΕΡΤ1: «Το Τελευταίο Νησί» – Η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 08.02.2026, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook