Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του – Είχε παρασύρει ξανά πεζή μεθυσμένος – Βίντεο
Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την επικινδυνότητα του δρόμου. Θα οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας
Προφυλακίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 46χρονος οδηγός που την περασμένη Τετάρτη παρέσυρε με το ΙΧ αυτοκίνητο του τραυματίζοντας σοβαρά ένα ζευγάρι με το παιδί του που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε την επικινδυνότητα της στροφής και του δρόμου όπου έγινε η παράσυρση, καθώς και ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο κι ότι πήγαινε για ψώνια. Επίσης είπε ότι δούλευε με την μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού.
Δείτε το βίντεο από το thestival.gr
Σημειώνεται ότι από τις δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη αμέσως μετά το τροχαίο (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.
Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».
Μετά την απολογία του στην 3η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης βγήκε από τα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών και με χειροπέδες στα χέρια, ενώ θα οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας, μετά την προφυλάκιση του.
Την ίδια ώρα οι δύο γονείς , ο 37χρονος άνδρας και η 34χρονη σύζυγος του, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ το 2χρονο παιδάκι τους είναι εκτός κινδύνου σε απλή κλίνη στο ίδιο νοσοκομείο. Η 34χρονη μάλιστα που ήταν 5 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της, έχασε το έμβρυο καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό μετά το τροχαίο και οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση και της το «πήραν».
Είχε παρασύρει ξανά πεζή οδηγώντας μεθυσμένος ο 46χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί τροχαίο με παράσυρση πεζού οδηγώντας μεθυσμένος! Το 2020, φέρεται να είχε πιάσει ξανά τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και παρέσυρε μια 77χρονη στην Καλαμαριά, τραυματίζοντάς την!
Αυτή ήταν και η μία από τις πέντε φορές που είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στο παρελθόν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις του είχε αφαιρεθεί και το δίπλωμα για διάστημα αρκετών μηνών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Survivor: Νέο επεισόδιο με νέες διαμάχες και μια απρόσμενη ανακοίνωση
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο λαμπερό Όσκαρ πάρτι του Elton John στο Λος Άντζελες (φωτογραφίες & βίντεο)
- Σκάφος της Frontex βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
- Γιάννης Παναγόπουλος: «Θα παρουσιάσω στοιχεία για αυτή τη στημένη υπόθεση τις επόμενες μέρες», είπε μετά τις κατηγορίες της Αρχής για το Ξέπλυμα για απόκρυψη 3,2 εκατομμυρίων ευρώ
- «MarkosbyNight»: Πρωτιά στην τηλεθέαση για την πρεμιέρα της παράστασης «Notis Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», το Σάββατο 14 Μαρτίου
- Φάκελος 17Ν» με τον Αλέξη Παπαχελά: Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00
- «EQ»: Καλεσμένος ο Πασχάλης, απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- Αγγελική Ηλιάδη: «Ο Μπάμπης Λαζαρίδης με κακοποιούσε άσχημα, φοβόμουν για το παιδί μου και την οικογένεια μου» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook