Ένας 25χρονος επιτέθηκε με μανία στην 32χρονη πρώην σύντροφο του και την χτύπησε άσχημα με γροθιές και κλωτσιές .

Ο 25χρονος επισκέφτηκε τη γυναίκα στο σπίτι της θέλοντας να επανασυνδεθούν αλλά μετά την άρνηση της 32χρονης , έδειξε το βίαιο πρόσωπο του και της επιτέθηκε τραβώντας την από τα μαλλιά και χτυπώντας την με γροθιές!

Σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, ο πρώην της όρμησε στο σπίτι στις 8.30΄ το βράδυ της Τετάρτης, την χαστούκισε και στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτυπούσε με γροθιές! Όταν εκείνη κλειδώθηκε τρομοκρατημένη στο υπνοδωμάτιο για να γλιτώσει, ο 25χρονος έσπασε την πόρτα και άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση αμόκ, αναστατώνοντας την γειτονιά.

Η κοπέλα σώθηκε από τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση αστυνομικών του τοπικού τμήματος που πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο, που οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, του ασκήθηκε δίωξη για απειλή, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία.

Παραπέμφθηκε για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήρε προθεσμία και παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook