Ομάδα πέντε κουκουλοφόρων ληστών εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι , σκορπίζοντας τον τρόμο .

Οι κουκουλοφόροι , εισέβαλαν ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι , χτύπησαν τον 93χρονο, τη σύζυγο του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα και την οικιακή βοηθό.

Πήραν ό,τι βρήκαν ακόμη και τις βέρες και τους σταυρούς που φορούσαν στο λαιμό τους. Φεύγοντας, έδεσαν τον 93χρονο και την οικιακή βοηθό και πέταξαν τα κινητά τους τηλέφωνα στην τουαλέτα.

Τον ξύπνησαν με χαστούκια

Ο εφιάλτης για τον 93χρονο και την κατάκοιτη σύζυγο του άρχισε στις 04:45. Αθόρυβα, οι πέντε ληστές τρύπωσαν στο σπίτι , που πιθανότατα παρακολουθούσαν και κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο. Οι τέσσερις, στέκονται πάνω από τον 93χρονο και την σύζυγο του και άρχισαν να του δίνουν χαστούκια για να τον ξυπνήσουν ενώ ο πέμπτος συνεργός, ζητούσε να του πει που είχε χρήματα.

Ο ηλικιωμένος έντρομος τους υπέδειξε το σημείο όπου υπήρχαν φυλαγμένα 400 ευρώ, όμως οι δράστες συνέχισαν να τον χαστουκίζουν για να τους δώσει και άλλα.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν είχε άλλα μετρητά, του άρπαξαν το σταυρό που είχε στο λαιμό του, ενώ επιτέθηκαν και στη σύζυγο του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα και της έβγαλαν τη χρυσή βέρα.
Επίσης τράβηξαν κόβοντας από τον λαιμό της την αλυσίδα μαζί με το σταυρό.

Οι ληστές έδεσαν και την οικιακή βοηθό , ενώ φεύγοντας πέταξαν όλα τα κινητά τηλέφωνα στην λεκάνη της τουαλέτας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook