Αμαλιάδα: «Πήγε να με πνίξει με κορδέλα στον ύπνο μου» – Καταγγελία σοκ από πρώην συγκάτοικο της Ειρήνης Μουρτζούκου (βίντεο)

«Προσπάθησε να με σκοτώσει ενώ κοιμόμουν», η συγκλονιστική μαρτυρία της πρώτης συντρόφου της Ειρήνης Μουρτζούκου. Περιγράφει πως σώθηκε
«Η Ειρήνη είναι ικανή για όλα», αποκάλυψε στο «Open Τώρα!» η αδερφή του Γιώργου, του συντρόφου της μητέρας της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου που βρίσκεται στο επίκεντρο για την υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών, ανάμεσα τους και τα δύο μωρά της,
Την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το θάνατο των πέντε βρεφών σε Αχαία και Αμαλιάδα και η μητέρα της 24χρονης τη «δείχνει» ως υπεύθυνη, μια νέα καταγγελία βλέπει το φώς της δημοσιότητας.
Μία γυναίκα, πρώην συγκάτοικός της και αδελφή του συντρόφου της μητέρας της 24χρονης καταγγέλλει ότι η «Ειρήνη προσπάθησε να την πνίξει με κορδέλα στον ύπνο της».
Η γυναίκα που είχε συγκατοικήσει με την Ειρήνη Μουρτζούκου σε ηλικία 17 ετών, μίλησε τη Δευτέρα (25.11.2024) στο Open και είπε συγκεκριμένα:
«Την Ειρήνη τη γνωρίζω από τα 17. Συζούσαμε. Είμαι η πρώτη κοπέλα που βίωσε τέτοια πράγματα με την Ειρήνη. Πήγε να με πνίξει με μια κορδέλα στον ύπνο μου. Κοιμόμουν, πήρε την κορδέλα και προσπάθησε να με πνίξει. Άρχισα να κοπανάω τα χέρια μου στις τάβλες και με άκουσαν οι φίλες μου».
Η γυναίκα υποστηρίζει πως είχε σημάδια από ξυλοδαρμούς και οι γονείς της την ρωτούσαν «γιατί δεν την διώχνεις;». «Με έχει καταστρέψει. Εγώ δεν της έκανα κάτι. Συζούσε μαζί μου γιατί ήξερα πως δεν είχε κανέναν», συμπλήρωσε.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου «μια ζωή κατηγορούσε τη μάνα της αλλά είναι καλή γυναίκα, της τα έδινε όλα. Κατηγορεί τον αδερφό μου πως τη βίασε. Έπρεπε να σκεφτεί την ανιψιά της. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει κάτι, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είμαι σίγουρη πως δεν την έχει πειράξει».
«Της έδινε μπουνιές και κρατούσε μαχαίρι»
Όσον αφορά τον ξυλοδαρμό που υποστηρίζει ότι υπέστη η μητέρα της Ειρήνης όταν ήταν έγκυος, η καταγγέλλουσα απαντά:
«Έγινε έξω από το σπίτι μου. Η Ειρήνη ήταν μεθυσμένη και την σάπισε στο ξύλο. Της έδινε μπουνιές στην κοιλιά και κρατούσε μαχαίρι. Εγώ δεν μπήκα στη μέση γιατί φοβήθηκα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook