Καλαμπάκα: Νεκρός ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου ξέσπασε η φωτιά – Πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί (βίντεο)
Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα με ένα νεκρό. Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό 26 ενοίκων, ανάμεσα τους και ανήλικα παιδιά. Διερευνάται η αιτία της πυρκαγιάς.
O 55χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Aeolic Star που ξέσπασε η φωτιά , στο κέντρο της Καλαμπάκας, προσπάθησε να τη σβήσει εγκλωβίστηκε από τις φλόγες και στρην προσπάθεια του να μην καεί βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.
Ο 55χρονοςιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα και σοβαρά τραυματισμένος από την πτώση ωστόσο στη συνέχεια έχασε τη μάχη, πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από το ξενοδοχείο απεγκλωβίστηκαν 26 άτομα, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν ανήλικα. Δώδεκα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με αναπνευστικά προβλήματα.
Επί τόπου, επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα για τους απεγκλωβισμούς.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μετεώρων – Καλαμπάκας Λευτέρης Αβραμόπουλος που μίλησε στο ΣΚΑΪ για το τραγικό περιστατικό η φωτιά προκλήθηκε μετά από πρόβλημα στον λέβητα μετά από βραχυκύκλωμα… «Το συμβάν σημειώθηκε στις 07.10 το πρωί της Δευτέρας. Η φωτιά προκλήθηκε από πρόβλημα στον λέβητα μετά από βραχυκύκλωμα, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα απεγκλωβίσαμε όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε άλλο ξενοδοχείο της πόλης».
Τραγικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν μόλις ξέσπασε η φωτιά στο ξενοδοχείο με τις μαρτυρίες να συγκλονίζουν.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με αναπνευστικά προβλήματα ακόμη 10 άτομα. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι» ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Γρηγορίου ανάμεσα στα άτομα που μεταφέρθηκαν είναι και 4 παιδιά ωστόσο, όλοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επί της οδού Γρηγορίου Λιακα
«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση»
«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση που πρωταρχικό στόχο είχε να απεγκλωβιστούν σώοι όσοι βρισκόταν μέσα», τόνισε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας στο ράδιο Σταγών. Για την πιθανή αιτία που ξέσπασε η φωτιά, τόνισε πως γίνονται έρευνες.
Ακόμη ο κ. Τσιορλίδας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν υπήρχε καλαθοφόρο όχημα, λέγοντας πως το πρόβλημα αυτό υπάρχει γενικότερα σε όλο τον νομό και σημείωσε πως ήδη έχουν γίνει κινήσεις να υπάρξει τέτοιο όχημα στην Καλαμπάκα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτιά σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο Μενίδι – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο – Mαύρος καπνός σκέπασε τα βόρεια προάστια (βίντεο)
- Επέστρεψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι όρθιος, μιλάει κανονικά και κάνει τα πάντα (βίντεο)
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook