Χανιά: Προφυλακίστηκε ο οδηγός της Πόρσε που σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη στη λεωφόρο Σούδας (βίντεο)
O πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη θέλει ο υπαίτιος του δυστυχήματος να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ανακριτή ο 45χρονος μεθυσμένος οδηγός της Πόρσε που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 22χρονο Παναγιώτη.
Η απόφαση για την προσωρινή κράτηση του οδηγού, λήφθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της υπεράσπισης ο 45χρονος οδηγός ενώπιον του ανακριτή ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι αυτός στη θέση του 22χρονου Παναγιώτη.
«Γολγοθά» χαρακτήρισε τη διαδικασία ο πατέρας του Παναγιώτη,μιλώντας στο flashnews.gr μετά την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι η οικογένεια του 22χρονου δεν θα αρκεστεί σε μία κατηγορία για «αμέλεια» και θα επιδιώξει, όπως είπε ο ίδιος ο πατέρας, να απαγγελθεί στον 45χρονο η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Ο 45χρονος οδηγός της Πόρσε κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια μέθης με αποτέλεσμα το θάνατο του 22χρονου Παναγιώτη με αποτέλεσμα να είναι αντιμέτωπος με βαριά ποινή κάθειρξης έως και 10 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του 45χρονου οδηγού, έξω από τα δικαστήρια βρέθηκε ο πατέρας, ο δίδυμος αδερφός και ο φίλος του αδικοχαμένου Παναγιώτη, ο οποίος ανέφερε ι για το μοιραίο βράδυ ότι: «Ο Παναγιώτης πήγαινε σωστά στην πορεία του, δεν παραβίασε τίποτα» ενώ για τον 45χρονο τονίζει ότι εκείνο το βράδυ «έγινε μία σειρά λαθών που πρέπει να εξακριβωθεί, τον 45χρονο έπρεπε να τον σταματήσουν».
Μιλώντας για τον φίλο του ανέφερε πως «ήταν ένα πολύ καλό παιδί, εργατικό και τους βοηθούσε όλους με το χαμόγελο στα χείλη. Θέλουμε να δικαιωθεί, οι γονείς του είναι χάλια».
Ολες οι Ειδήσεις
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
- ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 20:45 στο ΟΡΕΝ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook