Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Η κα Χαραλαμποπούλου υπερασπίστηκε δημόσια την κόρη της μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική ζωή της Μαριαλένας.

«Η κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν περήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες. Δε διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους, είναι προστατευτική προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της.

Δεν θα είχα κανένα λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως αν η Μαριαλένα δε συμμετείχε στο Survivor που αποτελεί δημόσια θέαμα, με όσα αυτό συνεπάγεται. Μία από αυτές τις επιπτώσεις είναι ότι κάθε μέρα μεταδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι δικό μου. Φυσικά κάθε γονιός δε γνωρίζει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μια σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και τη βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο. Η κόρη μου έφυγε να συμμετάσχει στο Survivor γνωρίζοντας καλά ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που απαιτεί όχι μόνο αγωνιστικές αντοχές.

Οι αναφορές στην ιδιωτική ζωή από δεύτερους τρίτους, ή τέταρτους προέκυψε ξαφνικά και περιλαμβάνει δημοσιοποίηση συχνά φανταστικών προσωπικών δεδομένων, τα οποία ένα κορίτσι 24 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί. Ιδιαιτέρως κάτω από συνθήκες απομόνωσης που αφορούν μόνο σε εκείνη. Είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη. Ως μητέρα θα ήθελα να της δώσω μόνο μία ώρα ηρεμίας και γνωρίζω καλά ότι έχει τον τρόπο για να βρει τις απαντήσεις και να κάνει τις επιλογές που θα την προστατεύσουν…» έγραψε μεταξύ άλλων η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Ολόκληρη η ανάρτηση στο βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook