Τον γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα ένα βίντεο απ' την περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου αστυνομικοί διακρίνονται να μπαίνουν σε κατάστημα και να βγάζουν έξω στο πεζοδρόμιο ένα άτομο, το οποίο στη συνέχεια ξυλοφορτώνουν.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας…

Όπως φαίνεται στο βίντεο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εισβάλουν σε ένα συνεργείο με μηχανάκια, μετά την επεισοδιακή πορεία στη Νέα Σμύρνη και αρχίσουν να ξυλοκοπούν ένα άτομο που βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια βγήκαν έξω, όπου παρά το γεγονός ότι δεν προέβαλε καμία αντίσταση συνέχισαν να του ρίχνουν κλωτσιές, ενώ δίπλα του στο έδαφος είχαν βάλει και ακόμα ένα νεαρό.

Το video ολοκληρώνεται με τους αστυνομικούς να συνοδεύουν τους δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων κουτσαίνει.

Απίστευτος ξυλοδαρμός στην Νέα Σμύρνη

Ξυλοδαρμός πελάτη, μέσα και έξω από το κατάστημα στην Νέα Σμύρνη μετά το πέρας της πορείας, απλά και μόνο επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα του!!Η αστυνομία έχει την πλήρη ελευθερία μετά την σημερινή πολιτική ήττα της κυβέρνησης να κάνει ότι γουστάρει, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Όμως, οι απειλές του Μητσοτάκη θα διαψεύδονται κάθε μέρα στους δρόμους!#ΚανέναςΜόνος #ΚαμίαΜόνη #antiviruSolidarityGRΕdit: Σύμφωνα με τα όσα μας γράφουν αναγνώστες μας, το κατάστημα βρίσκεται στην οδ. Δοϊράνης στην Καλλιθέα…Αρκετά μακριά από την Νέα Σμύρνη και την ένταση που δημιουργήθηκε…Κι όμως, ο άνθρωπος δέχεται επίθεση από αστυνομικούς στην Καλλιθέα, για όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη…

Posted by Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη on Tuesday, March 9, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook