«Εδώ θα πεθάνεις πουτ....» - Ένας νεαρός που έτρεξε 100 μέτρα για να επιτεθεί στον αστυνομικό, μπαίνει στο στόχαστρο.

Ο 27χρονος αστυνομικός από τις Σέρρες που ξυλοκοπήθηκε άγρια χθες στη Νέα Σμύρνη νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα αλλά χωρίς να κινδυνεύει.

Στα πρώτα του λόγια τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, ο αστυνομικός περιέγραψε καρέ καρέ τα όσα έγιναν, το πως του επιτέθηκαν και τα 2,5 λεπτά τρόμου που έζησε πριν από τα χτυπήματα χάσει τις αισθήσεις του. Ο ίδιος είπε πως προσπάθησε να σώσει το όπλο του και πως αυτοί που τον έριξαν κάτω, προσπαθούσαν με μανία να του αφαιρέσουν το όπλο (Δείτε εδώ αναλυτικά).

«Δεχτήκαμε πολλές επιθέσεις και προσπαθήσαμε να απεμπλακούμε. Ήμουν συνεπιβάτης στο τελευταίο μηχανάκι. Την ώρα που ο συνάδελφος προσπαθούσε να κάνει ελιγμό νιώθω μια λαβή στο λαιμό μου. Με δύναμη με πετάει από το μηχανάκι. Έπεσα κάτω κι άρχισα να δέχονται χτυπήματα με ξύλα κι άλλα αντικείμενα σε όλο μου το σώμα. Με έβριζαν και με χτυπούσαν επί 2,5 λεπτά. Μου έλεγαν “εδώ θα πεθάνεις πουτ…”. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι κάτω από το λαιμό μου να προσπαθεί να μου απασφαλίσει το κράνος. Όταν μου το βγάλανε, δέχτηκα κι άλλα χτυπήματα κι έχασα τις αισθήσεις μου».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται ήδη τα βίντεο που έχουν ανέβει στα social media και ψάχνουν να εντοπίσουν αυτόν που έκανε σπριντ 100 μέτρων κι έπιασε τον αστυνομικό από το λαιμό, ρίχνοντάς τον από τη μηχανή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook