Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σε αμόκ όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, έβριζε τους δικαστές, φώναζε ότι είναι αθώα», λέει συγκρατούμενη της
«Φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Για να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;», λέει συγκρατούμενη της
Σε κατάσταση αμόκ ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν επέστρεψε στο κελί της μετά την καταδίκη της σε δις ισόβια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, σύμφωνα με συγκρατούμενή της.
Σύμφωνα με την συγκρατούμενη της που μίλησε στον Αlpha, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έβριζε τους δικαστές, ενώ απειλούσε τους πάντες.
«Όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι την δίκασαν άδικα γαι τα παιδιά της. Φώναζε “θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι”», είπε στην εκπομπή η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου, προσθέτοντας ότι «δεν καταλάβαινε τίποτα»..
Φώναζε «να καταδικάσουν εμένα για τα παιδιά μου;» ενώ φέρεται να έβριζε και τις συγκρατούμενες λέγοντας «θα δείτε τι θα πάθετε. Αδίκως δικάστηκα, εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, με καταστρέψατε, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους και θα γυρίσω στο σπίτι μου, θα αθωωθώ».
Η γυναίκα που κρατείται στην ίδια φυλακή με την Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ακόμα «εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει “φάει” τα παιδιά της».
Παράλληλα ανέφερε πως «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Για να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».
Η Ρούλα Πισπιρίγκου με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου καταδικάστηκε χθες σε δις ισόβια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Πριν μερικούς μήνες καταδικάστηκε πάλι σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις ένοπλες επιθέσεις – «Ήταν πάντα οξύθυμος, μου φώναζε και μου τραβούσε τα μαλλιά», λέει η κόρη του (βίντεο)
- Ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Βουτιά της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, σφοδροί άνεμοι και βροχές – «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
- Ο Νίκος Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ: «Ενώνω τη φωνή μου για διαφάνεια και πολιτική αλλαγή»
- Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Τον γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε», λέει ο γιατρός του
- ΠΑΣΟΚ – Πρόταση για τετραήμερη εργασία -Ανδρουλάκης: «Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού -Προτεραιότητα η νέα γενιά»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook