Καρυστιανού: Παραπλανητικά τα δημοσιεύματα για δημιουργία κόμματος από τους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών
«Μόνος στόχος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών είναι η δικαίωση των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της αλήθειας»
Παραπλανητικά χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της Μάρθη.
Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Καρυστιανού σημειώνει ότι κάποια δημοσιεύματα αξιοποιούν «μεμονωμένες λέξεις – ατομικές απόψεις προσώπων που καν δεν εκπροσωπούν τον Σύλλογο των Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών».
«Μόνος Στόχος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ» τονίζει στην ανάρτησή της και καταλήγει: «Δεν θα το επιτρέψουμε. Η αλήθεια για τους αγαπημένους μας θα βγει στο φως».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:
Τα δημοσιεύματα που μιλούν για τη δημιουργία κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων ή με τη στήριξη των συγγενών των θυμάτων είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ, καθώς αξιοποιούν μεμονωμένες λέξεις – ατομικές απόψεις προσώπων που καν δεν εκπροσωπούν τον Σύλλογο των Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών.
Συνεπώς καλούνται όλα τα ΜΜΕ να κάνουν τους αναγκαίους διαχωρισμούς, όπως δεοντολογικά οφείλουν, ώστε να μην παραπλανούν το αναγνωστικό κοινό και τους ακροατές τους. Μόνος Στόχος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που όλοι οι ιθύνοντες -σε κάθε επίπεδο- θέλουν να θάψουν.
Δεν θα το επιτρέψουμε. Η αλήθεια για τους αγαπημένους μας θα βγει στο φως.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στο «The Voice of Greece» – «Είμαι καλά, είμαι πίσω» – Δείτε το βίντεο
- Φοινικούντα: «Πίσω από τη διπλή δολοφονία κρύβονται και άλλοι από το οικογενειακό περιβάλλον», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ (βίντεο)
- Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο – Στείρα η άρνηση τους – Ας σκεφτούν την πατρίδα»
- Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Δεύτερη σερί ισοπαλία και σε κίνδυνο η πρώτη θέση για τους Πειραιώτες
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Βόλος – Παναιτωλικός 1-0: Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Θεσσαλίας
- Στη δημοσιότητα χιλιάδες αρχεία του Έπσταϊν – Φωτογραφίες με Κλίντον,πρίγκιπα Άντριου, Μάικλ Τζάκσον, Μικ Τζάγκερ και άλλους αστέρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook