Συνελήφθη το απόγευμα της Τέταρτης ο δράστης που πρωτοστάτησε στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού χτες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 30χρονο Ελληνο- ιρακινό.  . Η σύλληψή του φέρεται να έγινε σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν ελληνο-ιρακινό, ο οποίος γεννήθηκε το 1991, είναι ηλικίας δηλαδή 30 ετών. Κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στη Μαγούλα, και μεταφέρεται στην Ασφάλεια. Επίσης έχει σημανθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 30χρονος , όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί από χτες, έκανε σπριντ 100 μέτρων, χτύπησε και έριξε στο έδαφος τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο οποίος στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε με πρωτογανή αγριότητα για περίπου 3 λεπτά από ομάδα κουκουλοφόρων  κι έμεινε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Για «αγέλη ενός επικίνδυνου μείγματος χούλιγκαν και μπαχαλάκηδων», οι οποίοι επί 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα χτυπούσαν βάναυσα τον 27χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, έκαναν νωρίτερα λόγο οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα, η ΕΛΑΣ προχώρησε στην σύλληψη ενός ακόμη νεαρού αλβανικής καταγωγής που είναι καταγεγραμένος οπαδός ομάδας της Αθήνας και ο οποίος κατηγορείται για την ίδια επίθεση, αφού του … έπεσε το πορτοφόλι στο σημείο του άγριου ξυλοδαρμού του αστυνομικού κι ήδη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook