Εύβοια: 75χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο που είχε πάρει το σπίτι του σε πλειστηριασμό και μετά αυτοκτόνησε
Πατέρας τεσσάρων παιδιών το θύμα. Το έγκλημα έγινε στον Μύτικα στο δήμο Χαλκιδέων με τους κατοίκους να είναι σε σοκ.
Διπλή τραγωδία στην Εύβοια όταν ένας 75χρονος άνδρας δολοφόνησε τον άνθρωπο που αγόρασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με το eviaonline το θύμα, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα είχε αγοράσει το σπίτι που ανήκε στον 75χρονο, πρώην πιλότο, σε πλειστηριασμό.
Σήμερα ο 50χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, πήγε στο σπίτι του 75χρονου το απόγευμα. Εκεί οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν , αφού του ζήτησε τα κλειδιά και τότε ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε εν ψυχρώ με ένα όπλο που είχε. Στη συνέχεια το έστρεψε πάνω του και αυτοκτόνησε.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook