Nωρίς το πρωί ξεκίνησε η επέμβαση στο εσωτερικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με σκοπό την εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας.

Έγιναν περισσότερες από 33 προσαγωγές, Οι πληροφορίες λένε πως από αυτούς, οι 14 δεν είναι φοιτητές και ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης της Πρυτανείας από τους καταληψίες – Δείτε LIVE στο GRTimes.gr#ΑΠΘ #Θεσσαλονίκη #ΕΛΑΣ #Εκκένωση #Κατάληψη

Posted by GR TIMES on Wednesday, March 10, 2021

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έγινε άσκηση βίας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οι φοιτητές αποφάσισαν χθες Τετάρτη μετά από πολύωρη συνέλευση να βάλουν τέλος στην κατάληψη της πρυτανείας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση σήμερα της πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στον τερματισμό της κατάληψης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης για σήμερα πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για σήμερα έχει ανακοινωθεί προσυγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Πρυτανεία του ΑΠΘ και στη μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το φοιτητικό συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως για την Παιδεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook