Ασπρόπυργος: Απανθρακώθηκε άνδρας όταν το ΙΧ που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση
Στο σημείο επιχείρησαν και έσβησαν τη φωτιά 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.
Τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (20.04.25) στον Ασπρόπυργο με έναν άνδρα να εντοπίζεται απανθρακωμένος μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μετά από τροχαίο.
Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις 19:30 στη συμβολή των οδών Χίου και Αγίου Γεωργίου στον Ασπρόπυργο, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο ένα αυτοκίνητο, το οποίο και ενεπλάκη στο τροχαίο, μετά τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρει τραγικό θάνατο.
Ο οδηγός του άλλου οχήματος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο, ενώ για τον συνοδηγό χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Στο σημείο επιχείρησαν και έσβησαν τη φωτιά 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.
Σορός αγνώστων στοιχείων ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίου Γεωργίου, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 20, 2025
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Υποδέχεται στο «Koukoutsi» τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο σε μια συνεργασία-έκπληξη
- Πλάκα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στους τρεις κλέφτες χαλκού που ευθύνονται για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς – Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή (βίντεο)
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε και ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, Ρίζος Ρίζος – Αναζητείται 52χρονος Μολδαβός ,το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη σε strip club
- Τραγωδία στην Ισπανία: «Άλλαξα θέση λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση και σώθηκα», περιγράφει 18χρονος Έλληνας που ήταν στο τρένο με την οικογένεια του (βίντεο)
- Πλάκα: Συνελήφθησαν τρεις κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς –Για δευτερόλεπτα γλύτωσε σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές – Βίντεο
- To «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ελεύθερος ο γιός του με εγγύηση 20.000 ευρώ – Αρνείται την απάτη, δέχεται φορολογικές παραβάσεις
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook