Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης 13χρονης στου Ρέντη – «Άκουσα ένα μπαμ, ο οδηγός έκλαιγε», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ο οδηγός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Φέρεται να εχασε τον έλεγχο του οχήματος. Πανικός στο σημείο του δυστυχήματος με περαστικούς περαστικοί και συγγενείς του θύματος να τρέχουν να δούν τι συμβάινει.
Ένα κορίτσι μόλις 13 ετών έχασε τη ζωή του, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη Θηβών στο ύψος του Ρέντη με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να σκοτώσει την ανήλικη.
Το δυστύχημα συνέβη στις 01:45 τα ξημερώματα στη συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την οδό Καναπιτσέρη στου Ρέντη όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 21χρονο, ο οποίος κινούμενος καθοδικά στη λεωφόρο Θηβών παρέσυρε ένα 13χρονο κοριτσάκι θανάσιμα καθώς φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, διακρίνονται περαστικοί και συγγενείς να τρέχουν προς το σημείο του τροχαίου κοντά στο εμπορικό κέντρο στου Ρέντη, όπου η 13χρονη Ρομά άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το παιδί στεκόταν στον δρόμο. Σημειώνεται πως κάτω από την γέφυρα Ρομά έχουν στήσει δύο σκηνές και μένουν εκεί.
Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το θανατηφόρο τροχαίο.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Άκουσα ένα μπαμ, βγήκα έξω και βλέπω το αμάξι πάνω στο γράσπεδο. Βλέπω καπνούς, το παιδί ήταν δίπλα από το αμάξι. Ήταν ξαπλωμένο. Κάποιοι λένε ότι πήγε να περάσει το γρασίδι, κάποιοι ότι καθόταν εκεί, κάποιοι ότι πήγε να περάσει τον δρόμο. Ο οδηγός ήταν τρομαγμένος, έκλαιγε”. Αναφερόμενος στον οδηγό είπε ότι ήταν τρομαγμένος και ότι έκλαιγε.
Ο 21χρονος οδηγός παρέμεινε στο σημείο προσπαθώντας να βοηθήσει το κορίτσι, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Η 13χρονη φέρεται να ζούσε στις σκηνές κάτω από τη γέφυρα.
Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο έλεγχος που έγινε για το αν είχε κατανάλωση αλκοόλ ήταν αρνητικός.
Ολες οι Ειδήσεις
- Εργατική Πρωτομαγιά: Μαζικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε όλη τη χώρα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
- Πλακιάς σε Φάμελλο για απόλυση Γενιδούνια: “Αν γνώριζες τον ρόλο του θα ντρεπόσουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις”
- Εισβολή κουκουλοφόρων στη Νομική : «Καταδρομική εισβολή, είχαν άγριες διαθέσεις, χτυπούσαν με γκλομπ και πυροσβεστήρα»
- Κώστας Γενιδούνιας για Hellenic Train: “Γυρνώντας από τη δουλειά, είδα αφισοκολλημένη την απόλυσή μου” (βίντεο)
- Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Κάνει διακοπάρες και ζωάρα, θέλει να γίνει καθηγητής σε γλώσσα που δεν ξέρει (βίντεο)
- Φίλιππος Μπεκιάρης: Ο 26χρονος που κέρδισε τα 100.000 ευρώ αποκαλύπτει – “Μέχρι να φτάσω τις 30 χιλιάδες δεν σκεφτόμουν τα χρήματα (βίντεο)
- Αθηνά Οικονομάκου: «Αν η χαρά είχε ήχο, θα ήταν οι φωνές τους», παιχνίδια με τα παιδιά της (βίντεο)
- Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Το υποβλητικό teaser της νέας δραματικής σειράς του Alpha
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook