Στον 34χρονο διδακτορικό φοιτητή είχε κάνει μήνυση η ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη για την επίθεση που δέχθηκε - Στο πλαίσιο του αυτόφωρου συνελήφθη ο 34χρονος

Ο κατηγορούμενος για την επίθεση στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και άρνηση δακτυλοσκόπησης.
Στο εδώλιο με τον 34χρονο κάθεται και η φίλη του, στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκε χθες το βράδυ από την αστυνομία. Η συγκεκριμένη κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ψευδή αναφορά στις Αρχές καθώς και για άρνηση δακτυλοσκόπησης.
Η υπεράσπιση του διδακτορικού φοιτητή ζήτησε να βρεθεί στο δικαστήριο και η παθούσα αλλά να εξεταστεί ο 34χρονος κι αυτός από ιατροδικαστή.
Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Μαίου και τόσο ο 34χρονο όσο και η κοπέλα που τον έκρυβε κρατούνται
Το χρονικό της επίθεσης
Το μεσημέρι της Δευτέρας (05/05/2025) μαζί με άλλα μέλη της φοιτητικής παράταξης που ανήκει ο 34χρονος είχαν πάει στη σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη για αφισοκόλληση ενόψει των φοιτητικών εκλογών, που είναι την επόμενη εβδομάδα.
Εκεί σημειώθηκε το επεισόδιο με την ιδιοκτήτρια του κυλικείου όταν εκείνη αντέδρασε μη θέλοντας να κολλήσουν αφίσες στην τζαμαρία του κυλικείου.
Ακολούθησε έντονο λεκτικό επεισόδιο και ο 34χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής την χαστούκισε.
Η γυναίκα τον περιέγραψε στην αστυνομία καθώς τον είχε ξαναδεί και ο 34χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.
Μάλιστα υπέβαλε και μήνυση εναντίον του καθώς όπως είπε στη βάι κανείς δεν πρέπει να σιωπά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις