Τραγωδία στην Άνδρο: «Βουτιά Θανάτου» για 68χρονη γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες στο Μπατσί και η η 68χρονη οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονη γυναίκα προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε τοιχίο στο Μπατσί και έπεσε στην θάλασσα. Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή του Ηρώου, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (16:00) 9.5.2025.
Στο σημείο έσπευσαν σχεδόν άμεσα σε βοήθεια εθελοντές με φουσκωτά που έπλεαν στην περιοχή, το σωστικό σκάφος του Λιμενικού, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, το ΕΚΑΒ κ.α.
Στην άτυχη γυναίκα όταν οι λιμενικοί την έβγαλαν στη στεριά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με κάρπα και απινιδωτή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε . Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η 67χρονη είναι από την Άνδρο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Ο Ντόναλντ Τράμπ επιβάλλει δασμούς 10% σε 8 ευρωπαϊκές χώρες επειδή έστειλαν στρατό στην Γροιλανδία – Θα αυξηθούν σε 25% στο μέλλον
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Παναθηναϊκός: Νέα πλάνα από τον Βοτανικό και την πρόοδο των εργασιών! (βίντεο)
- Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού τους, Βλάσση – Φωτογραφίες&βίντεο
- Το « Documento» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook