Θεσσαλονίκη: Πετροπόλεμος, μολότοφ και χημικά μετά την πορεία κατά της αστυνομικής επιχείρησης στο ΑΠΘ (video και εικόνες)
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Εγνατία.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Thestival, μετά τη λήξη της πορείας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενάντια στην αστυνομική επιχείρηση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όπου εκκενώθηκε το κτήριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ που τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 18 ημέρες, ομάδα ατόμων πέταξε πέτρες, μολότοφ, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας που απάντησαν με ρίψη χημικών.
Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, με την οδό Εγνατία να έχει μετατραπεί σε «πεδίο μάχης».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον μία προσαγωγή.
Νεότερη ενημέρωση 15:25 – Τα επεισόδια συνεχίστηκαν κατά μήκος της οδού Εγνατία μέχρι και το άγαλμα Βενιζέλου όπου και εκτονώθηκε η ένταση.
Δείτε live:
Βίντεο:


Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Παιανίας – “Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές”
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- «Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις για το θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook