Έγκλημα στη Λάρισα: «Με μισούσε, γι’ αυτό τη σκότωσα» είπε ο δράστης για τη μητέρα του – Αγόρασε πίτσα πρίν την μαχαιρώσει (βίντεο – ντοκουμέντο)
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στην Λάρισα. Τα οικονομικά ήταν τα θέματα για τα οποία μητέρα και γιός καβγάδιζαν.
Σε σοκ είναι η κοινωνία της Λάρισας με την άγρια διολοφονία της 52χρονης γυναίκας από τον 21χρονο γιό της , ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα την μαχαίρωσε με τουλάχιστον τρείς μαχαιριές στο λαιμό και την κοιλιά στο σπίτι τους . Ο φόνος φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 12 Μαίου 2025. Θύμα και δράστης τσακώνονταν συχνά για οικονομικά θέματα καθώς ο 21χρονος ήταν άνεργος.
Βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 δείχνει τον νεαρό δράστη το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή λίγες ώρες πριν κάνει το άγριο έγκλημα, να έχει επισκεφθεί πιτσαρία της γειτονιάς μαζί με τα δύο σκυλάκια της οικογένειας, για να αγοράσει μια πίτσα.
Μάλιστα, στο κατάστημα του έκαναν παρατήρηση καθώς δεν επιτρεπόταν να εισέλθει στον χώρο κάποιο με τα κατοικίδια του.
Όταν ήρθε η ώρα ωστόσο να πληρώσει, ανέφερε πως δεν είχε χρήματα. Του είπαν ότι δεν γίνεται να του δώσουν την πίτσα χωρίς να πληρώσει και εκείνος είπε ότι θα πάει σπίτι του να πάρει χρήματα από την μητέρα του και θα επιστρέψει για να πληρώσει. Όπως και έκανε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εργαζομένων στην πιτσαρία. Επέστρεψε στο κατάστημα, πλήρωσε, πήρε την πίτσα και αποχώρησε.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1
Μετά το φόνο το πρωί της Δευτέρας, φαίνεται ότι ο 21χρονος δράστης καθάρισε το χώρο του σπιτιού και προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» το πτώμα της μητέρας του. Έτσι φώναξε έναν 22χρονο ξάδελφο και μαζί προσπάθησαν να μεταφέρουν το πτώμα της 52χρονης, το οποίο είχαν τυλίξει με ένα σεντόνι και ένα πάπλωμα.
Ωστόσο γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 21χρονος μαζί με τον ξάδελφο του συνελήφθησαν, ενώ σε ένα κάδο απορριμάτων βρέθηκε ένα μαχαίρι και ερευνάται αν πρόκειται για το όπλο του φόνου.
Γείτονες που κατέθεσαν στην Αστυνομία είπαν ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας άκουσαν φασαρία από το σπίτι και μια γυναικεία φωνή που φώναζε «βοήθεια».

«Είμαστε σοκαρισμένοι», λένε οι γείτονες
Κάτοικος που διαμένει δίπλα από το σημείο που σημειώθηκε το έγκλημα μίλησε στο larissanet.gr λέγοντας ότι «είμαστε σοκαρισμένοι».
Αναφορικά με τον 21χρονο, εξηγεί ότι ήταν ένα ήσυχο παιδί, «έβγαζε τα σκύλο του βόλτα, τον βλέπαμε να περνάει από εδώ. Τον βλέπαμε με τον ξάδερφο του. Αισθανόμαστε χάλια…»
Παράλληλα, σημειώνει πως ήταν ένα παιδί «κλειστό, που δεν χαιρετούσε ιδιαίτερα τον κόσμο», αλλά «ήσυχο που δεν δημιουργούσε κανένα προβλήματα. Έπαιζε με το μπουζούκι του τακτικά, δεν ξέρουμε τι συνέβη»
Ολες οι Ειδήσεις
- Ξάνθη: 36χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα σκότωσε σε απανωτά τροχαία δυστυχήματα 2 άτομα, ο ένας είναι αδελφός του
- Μητσοτάκης: Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για τους αγρότες – Καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Βάνα Πεφάνη, Γιώργος Σιαδήμας, Κωνσταντίνος Δημηνάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Βάλια Πετούρη – 08 – 12.12.2025
- Σάμος: Φριχτός θάνατος για παιδί 12 ετών – Διαμελίστηκε από προπέλα σκάφους κατά τη διάρκεια διάσωσης 37 μεταναστών
- Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες: Πληθαίνουν τα μπλόκα, κλείνουν και παράδρομους στις εθνικές οδούς, αποκλείουν τελωνεία και ετοιμάζονται για το λιμάνι του Βόλου
- ΑΕΚ – Ατρόμητος 4-1: Ο Λούκα Γιόβιτς έδωσε το τρίποντο στην Ένωση με δύο γκολ κόντρα στους Περιστεριώτες
- ΠΑΟΚ – Άρης 3-1: Εύκολη επικράτηση με Τάϊσον και Γιακουμάκη
- Άννα Κανδαράκη: «Πάλεψα για δεύτερη φορά με τον καρκίνο» – Το συγκινητικό βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook