Η διευθύντρια της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, μιλά στο «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου για την κατάσταση της Ιωάννας.

Όπως ανέφερε η γιατρός, πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες τέτοιου είδους περιπτώσεις στον κόσμο. Συγκεκριμένα διευκρίνισε πως η ζημιά που έχει υποστεί η Ιωάννα «είναι πάρα πολύ εκτεταμένη. Είναι πάρα πολύ βαθιά τα εγκαύματα και εκτεταμένα σε μεγάλα μέρη του σώματος».

«Εκτός από το πρόσωπο που προβάλλεται συχνά, να μην ξεχνάμε ότι έχει κάψει και το θώρακα και τα χέρια», τόνισε η κα Καλοφώνου και πρόσθεσε πως «κάποια εγκαύματα φτάνουν και μέχρι την πλάτη».

Ερωτηθείσα από την Κατερίνα Καινούργιου για το αν η Ιωάννα έχει πλήρη γνώση της κατάστασής της, η γιατρός απάντησε πως η νεαρή κοπέλα «γνωρίζει την αλήθεια από την πρώτη στιγμή. Δεν της κρύψαμε ποτέ κάτι, η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες της δίναμε σιγά σιγά τα “κομμάτια” της αλήθειας, αλλά ποτέ δεν της είπαμε ψέματα, όπως κάνουμε και με όλους τους ασθενείς μας, ούτε καλλιεργήσαμε προσδοκίες μεγάλες. Και ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι ξεκινάει έναν αγώνα που θα είναι μακρύς».

«Απλά είναι πολύ διαφορετικό να σου το λέει κάποιος και πολύ διαφορετικό να το βιώνεις», πρόσθεσε πάντως. Μεταξύ άλλων, η γιατρός τόνισε πως η Ιωάννα είδε το πρόσωπό της ήδη πριν φύγει από το νοσοκομείο, μίλησε για μία πολύ δυνατή γυναίκα που δεν τα παράτησε ποτέ και για έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει το πρόβλημά του με μεγάλη σοβαρότητα.

Συγκλονιστικά τα όσα είπε η κα Καλοφώνου. Ακολουθεί η πλήρης συνέντευξη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook