Ο οδηγός του οχήματος μετά το ατύχημα αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό

Πανικός επικράτησε στο Χαλάνδρι, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της Εθνικής Αντιστάσεως όταν το ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε σε στάση λεωφορείου παρασέρνοντας τρεις γυναίκες.

Οι ελαφρά τραυματίες διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις γυναίκες περίμεναν στη στάση του λεωφορείου στο Χαλάνδρι, όταν έπεσε πάνω τους το όχημα και τις τραυμάτισε.

Μετά το ατύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τις τρείς γυναίκες πάτησε γκάζι κι έφυγε αλλά ακινητοποιήθηκε λίγο πιο κάτω από το σημείο και είχε αίματα στο λαιμό του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Ο oδηγός του οχήματος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα του .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook