Ελεύθερη με όρους η πρώην δημοσιογράφος και ταξιδιωτική πράκτορας για την απάτη με τα πολυτελή ταξίδια

«Ουδέποτε παραπλάνησα, δεν έχω διαπράξει το αδίκημα της απάτης , μόνο αστική ευθύνη έχω, θα επιστρέψω τα χρήματα», είπε απολογούμενη η 38χρονη.
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η δημοσιογράφος και ταξιδιωτική πράκτορας που συνελήφθη για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής παρουσίας τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής εγγυοδοσίας 10.000.
Η πρώην δημοσιογράφος συνελήφθη μετά από καταγγελίες σε βάρος της για απάτη σε βάρος δεκάδων πολιτών, από τους οποίους εισέπραττε χρήματα για ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.
Μάλιστα η δράση της περιέλαβε και πακέτα και με εισιτήριο για το Αμπού Ντάμπι για το Final 4, οπότε και «ξεχείλισε το ποτήρι¨, καθώς και σε αυτές τις περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι εξαπατήθηκαν και είδαν τους αγώνες απόι τον καναπέ του σπιτιού τους.
Κατά πληροφορίες μεταξύ άλλων στο απολογητικό της υπόμνημα ανέφερε ότι:
«Ουδέποτε παραπλάνησα οιονδήποτε αναφορικά με την ιδιότητα μου ως διοργανώτρια ταξιδιών και περιηγήσεων (ούτε και αναφορικά με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα ή με την γνωριμία συγκεκριμένων ανθρώπων) ή δε εκπλήρωση της συμβατικής μου υποχρέωσης ανάγεται σε μέλλοντα χρόνο και εν πάσει περίπτωση αποτελεί αστική αξίωση και ουχί ποινικό αδίκημα. Επομένως δεν προκύπτει σκοπός παράνομου περιουσιακού οφέλους».
Δεκάδες καταγγελίες σε βάρος της
Δεκάδες είναι οι πολίτες που έχουν καταγγείλει και συνεχίζουν να καταγγέλλουν, για υπέρογκα ποσά που έδωσαν για ένα ταξίδι αναψυχής, που έμεινε στα χαρτιά.
«Μου έστειλε πως θα κάνει κάποιο άλλο στα Ιεροσόλυμα, γύρω στον Οκτώβριο Νοέμβριο μου λέει για Αμερική για Νέα Υόρκη για πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη, της λέω εντάξει μακρινό ταξίδι θα το συζητήσω και με τον σύζυγο μετά από δύο μέρες «το αποφασίσατε;» με πίεση «γιατί έχω από μία ακύρωση μια έγκυο και κάτι τέτοια», λέει καταγγέλλουσα στο MEGA.
Ανάμεσα στους καταγγέλλοντες είναι και η εθνική ομάδα cheerleading των εφήβων, φιλανθρωπικοί σύλλογοι, ακόμα και άτομο με αναπηρία.
Η γυναίκα, που φέρεται να έκανε μια από τις μεγαλύτερες απάτες στον χώρο του τουρισμού, λέει ότι θα επιστρέψει όλα τα χρήματα πίσω.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΗΠΑ: Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Συγκλονιστικό βίντεο
- Καλάβρυτα: Συνελήφθη ο ηγούμενος της Μονής Σπηλαίου – Ετοιμαζόταν να πουλήσει βυζαντινές εικόνες και Ευαγγέλια του 18ου αιώνα για €200.000
- Live – Πιερρακάκης: Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ για οικισμούς έως 1.500 κατοίκους – H εξειδίκευση για τις φοροελαφρύνσεις και τα μέτρα της ΔΕΘ
- «Το ‘χουμε!»: Πρεμιέρα σήμερα 8 Σεπτεμβρίου στις 15.30, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Ελλάδα – Ισραήλ 84-79: Στους «8» του Eurobasket 2025 η Εθνική με σούπερ σταρ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Χριστίνα Μπόμπα : Στην Άνδρο με τον Σάκη Τανιμανίδη για το γάμο φιλικού ζευγαριού – Βίντεο με τον ξέφρενο χορό της
- Σάκης Ρουβάς: Εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στα θαλάσσια σπορ –Bίντεο από τις διακοπές του
- Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κρήτη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook