Θεσσαλονίκη: «Πανικοβλήθηκα , δεν γνώριζα πως ήταν πράκτορες της ΕΥΠ … Συγγνώμη», είπε ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς
Ο 48χρονος Τούρκους μαφιόζος υποστήριξε στους αστυνομικούς, προκειμένου να δικαιολογήσει τους πυροβολισμούς προς τους πράκτορες της ΕΥΠ, ότι μέσα στο αυτοκίνητο νόμιζε πως ήταν μέλη αντίπαλης τουρκικής συμμορίας, τα οποία θέλουν να τον δολοφονήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (31/5) για τους πυροβολισμούς κατά των πρακτόρων της ΕΥΠ, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, είπε ότι δεν γνώριζε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν αστυνομικοί, ενώ θεωρούσε ότι κινδύνευε η ζωή του από μέλη αντίπαλης συμμορίας της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε κατάσταση πανικού.
Παράλληλα, υποστήριξε πως ποτέ δεν πίστεψε ότι τον παρακολουθούν αστυνομικοί, δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο τις πράξεις του.
Ακόμη, εξήγησε ότι ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα, ήταν για να γλιτώσει από την τουρκική συμμορία, η οποία θέλει να τον σκοτώσει, εξαιτίας διαφορών που έχουν μεταξύ τους.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συναυτουργία, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (πλημμελήματα).
Την ίδια στιγμή, οι Αρχές προσπαθούν να βρουν και τους 2 συνεργούς τους οι οποίοι μέχρι στιγμή δεν έχουν συλληφθεί και διώκονται για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συναυτουργία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 48χρονος φαίνεται ότι συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές, διότι έχει υποδείξει και το σημείο, όπου παράτησε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την ένοπλη επίθεση στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το μέρος, όπου μετέπειτα οι 3 δράστες πέταξαν τα όπλα τους.
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κρατείται ο 48χρονος Τούρκος που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (31/5) στον ορεινό όγκο της Ροδόπης για το προ ημερών επεισόδιο με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Θέρμης.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε σε χωριό του ορεινού όγκου της Ροδόπης, στο χωριό Κάτω Βυρσίνη.
Ο ίδιος φαίνεται να κρυβόταν σε παράπηγμα, ενώ τα προηγούμενα 24ωρα εκτιμάται πως αναζητούσε τρόπο να περάσει, μέσα από δύσβατα μονοπάτια, στη Βουλγαρία.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος είχαν στήσει μπλόκα στην περιοχή και χρησιμοποίησαν ακόμη και drones για την επιχείρηση σύλληψής του
Ολες οι Ειδήσεις
- ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου, καθώς ο Τραμπ λέει ότι το Στενό του Ορμούζ θα ανοίξει ξανά
- Φωτιά σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο Μενίδι – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο – Mαύρος καπνός σκέπασε τα βόρεια προάστια (βίντεο)
- Επέστρεψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι όρθιος, μιλάει κανονικά και κάνει τα πάντα (βίντεο)
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook