Ζωγράφου: Μεθυσμένος ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε 64χρονη – Πως συνέβη το δυστύχημα

Την πέταξε ψηλά και αρχικά χτύπησε σε σταθμευμένο βανάκι. Η γυναίκα έπεσε στη συνέχεια αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της,
Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Ζωγράφου από μία γυναίκα πεζή έχασε τη ζωή της καθώς παρασύρθηκε από μία μηχανή και έπεσε σε ένα σταθμευμένο όχημα, τύπου βαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, όταν ο 56χρονος αναβάτης της μηχανής, κινούμενος επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου στο ρεύμα προς Αθήνα, παρέσυρε την 64χρονο που περπατούσε και προσπαθούσε να διασχίσει κάθετο το δρόμο. Από την παράσυρση το σώμα της άτυχης γυναίκας πετάχτηκε σε ένα λευκό βανάκι, το οποίο ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο αναβάτης της μηχανής, ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι και στα πόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: «Αυτό θα συμβαίνει για περίπου έναν χρόνο ακόμη, μετά ο Πάρης θα είναι μόνιμα εδώ»
- Ρωσικό υπόμνημα προς την Ουκρανία για την κατάπαυση του πυρός – Ζητά παράδοση των κατεχόμενων περιοχών, «ουδετερότητα» και εκλογές
- Στον «αέρα» το πρωτάθλημα – Δεν πάνε στη συνάντηση με Βρούτση οι πρόεδροι των ΚΑΕ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (βίντεο)
- Ουκρανία και Ρωσία συμφώνησαν στην ανταλλαγή αιχμαλώτων κάτω των 25 ετών
- Pre-game show με Άγγελο Μπασινά και Στέφανο Κοτσόλη για τον τελικό του Champions League – Ο Μπέκαμ, τα γούρια πριν τους αγώνες και η Κηφισιά στο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Επιχείρησαν να με εξευτελίσουν και να με πληγώσουν επειδή είμαι κόρη του Γιαννακόπουλου
- Επιστολή Βρούτση σε Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο: «Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή»
- Καράβας για το σχόλιο «η κοπέλα κάνει νύχια» που είχε δεχτεί η γυναίκα του: Όφειλα ως σύζυγος και πατέρας να την υπερασπιστώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook