Αποσπάσματα της πρώτης συνέντευξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που υπέστη με βιτριόλι μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.΄

Όπως τόνισε και ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού ΟΚ στο οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη η Ιωάννα, η διαδικασία πήρε 2,5 μήνες καθώς η κοπέλα έπρεπε να εμπιστευθεί το περιοδικό αλλά και να πραγματοποιηθούν συζητήσεις με το δικηγόρο της.

Μεταξύ άλλων, η κοπέλα περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης. «Ήταν πρωί, μόλις είχα φτάσει στο γραφείο. Τη στιγμή που μπήκα στην είσοδο συνέβη ό,τι συνέβη. Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ένα παχύρρευστο υγρό. Κατάλαβα αμέσως που ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και το μεγάλο πανικό που με κατέβαλε. Έφυγα ουρλιάζοντας, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και πήγα ενστικτωδώς μέχρι το απέναντι φαρμακείο. Έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου οι τρομαγμένες εκφράσεις των ανθρώπων στο φαρμακείο. Φώναζα “βοηθήστε με, καίγομαι, πεθαίνω”. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να αντέξω, να παλέξω για να μη χάσω τις αισθήσεις μου», αναφέρει.

Δείτε όλα τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook