Μετρό: 25.000-30.000 επιβάτες στο πρώτο βράδυ της 24ωρης πιλοτικής λειτουργίας του
Στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος αφού μίλησε με τους εργαζομένους, επιβιβάστηκε σε έναν από τους συρμούς
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου η 24ωρη λειτουργία του Μετρο, του Τραμ και ορισμένων λεωφορειακών γραμμών.
Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Θανάσης Κοτταράς, «έγιναν 26 παραπάνω δρομολόγια σε κάθε γραμμή. Υπολογίζουμε 15.000 άτομα σε κάθε γραμμή που σημαίνει 25-30.000 επιβάτες στις δύο γραμμές του μετρό»
Σύμφωνα με τον ίδιο το πρώτο βράδυ της πιλοτικής εφαρμογής του μέτρου «πήγε αρκετά καλά, είχαμε κάνει ασκήσεις, δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο συμβάν».
Ο Θανάσης Κοτταράς προανήγγειλε και επιπλέον προσλήψεις: «Για την 24ωρη λειτουργία χρειάζεται προσωπικό που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Έχουμε έναν σχεδιασμό για αύξηση προσωπικού, είμαστε στη διαδικασία προσλήψεων αορίστου χρόνου 350 ατόμων».
Στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος αφού μίλησε με τους εργαζομένους, επιβιβάστηκε σε έναν από τους συρμούς.
«Ο σκοπός μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Στόχος είναι να μειώσουμε τα τροχαία στους αθηναϊκούς δρόμους και αλλού. Να αντιμετωπίσουμε το άσχημο στατιστικό που λέει ότι νο1 αιτία θανάτου στους κάτω των 29 ετών είναι τα τροχαία, να δώσουμε σε αυτούς και στους ανθρώπους τους την ευκαιρία να επιστρέψουν ασφαλείς στο σπίτι» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κυρανάκης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 93-86: Πολύ σκληρός για να πεθάνει!
- Συνελήφθη 32χρονος στο Ωρωπό – Βασάνιζε και βίαζε τη γυναίκα του – Τραβούσε βίντεο και τα δημοσίευε στο διαδίκτυο – «Κοιτάξτε πώς κλαίει», χλεύαζε
- Ηλιάννα Ζέρβα: Το μαγευτικό βιντεοκλίπ στη Φολέγανδρο για το «Τρέξτε» δια χειρός Θέμη Αδαμαντίδη
- Σάκης Κατσούλης: Η φωτογραφία με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κρατά αγκαλιά τον νεογέννητο γιο τους
- Ναταλία Δραγούμη: Βίωσα μία κακοποιητική σχέση αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει, βασανιζόμουν
- Μητσοτάκης: Ο θίασος της αντιπολίτευσης δεν θέλει να κυβερνήσει, αλλά να εξαντλήσει την Ελλάδα – Στόχος της ΝΔ αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή (βίντεο)
- Ημέρα εθελοντικής δράσης από το Allwyn Care στις 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
- Φάμελλος σε Πολάκη: Η ενότητα είναι η ταυτότητά μας, δίπλα στον Τσίπρα το μοναδικό σενάριο συνέχειας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook