Η 25χρονη στο υπόμνημα της εκτόξευσε κατηγορίες κατά της φίλης της Πόπης και μητέρας του Παναγιωτάκη, επιμένοντας ότι δεν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του. Όπως είπε εκείνη σκότωσε μόνον κορίτσια.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, μετά την απολογία της με υπόμνημα για 4 δολοφονίες μωρών και λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε την πόρτα   των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Πολλά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού  αλλά και έξω από τη ΓΑΔΑ την αποδοκίμαζαν και φώναζαν “φόνισσα” και ύβρεις προς την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Δείτε βίντεο από την μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού

Αρχικά λόγω των μέτρων του κορωνοϊού θα παραμείνει  στην απομόνωση και στη συνέχεια η  25χρονη θα κρατηθεί στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Το κελί της , στο οποίο θα είναι μόνη της, βρίσκεται δίπλα σε αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για τη δολοφονία των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η Πισπιρίγκου , η οποία έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ισόβια για την δολοφονία των τριών κοριτσιών της, αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της είδησης ότι η Μουρτζούκου θα τοποθετηθεί δίπλα της, λέγοντας:

«Τι μου τις φέρνετε εδώ; Τι σχέση έχω εγώ με αυτές; Εγώ δεν έχω σκοτώσει τα παιδιά μου».

Στην ίδια πτέρυγα κρατείται  επίσης και η 26χρονη μητέρα του μικρού Άγγελου, η οποία μαζί με τον σύντροφό της κατηγορείται για τον βασανισμό και τον θάνατο  τελικά του 3χρονου παιδιού της, στην Κρήτη.

Ειρήνη Μουρτζούκου: Νέες αποκαλύψεις στο απολογητικό της υπόμνημα
Αποκαλυπτικό ήταν το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε χθες στην ανακρίτρια η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία ναι μεν δεν άλλαξε την αρχική της ομολογία ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της, το μωρό της φίλης της Κατερίνας το 2021 και την αδελφή της το 2014, όμως επιμένει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη. Αντιθέτως, βάζει στο κάδρο για τον θάνατο αυτό τη μητέρα του αγοριού, την Πόπη ή Καλλιόπη όπως την αναφέρει.

Όπως αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Τασούλα Παπανικολάου, η 25χρονη κατηγορούμενη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ανωτέρω Καλλιόπη Αβράμη, όλους αυτούς τους μήνες προσπαθεί να με οδηγήσει στην ανάληψη της ευθύνης για τον θάνατο του παιδιού της, πλην μου είναι αδύνατον να “χρεωθώ” τον θάνατο της τελευταίας ελπίδας σωτηρίας της ζωής, της ψυχής, της ύπαρξής μου. Είναι χαρακτηριστικό πως, από την ημέρα θανάτου του Παναγιώτη (5/8/2024) έως και τον μήνα Ιούνιο του έτους 2025 με φιλοξενούσε, κρυφά, στην οικία της στην Αμαλιάδα, γεγονός ασφαλώς μη συμβατό με την, παρουσιαζόμενη δημοσίως, εικόνα της εξοργισμένης (δήθεν) μητέρας με τη “δολοφόνο” του παιδιού της».

Eπίσης, επισημαίνει ότι ο Παναγιωτάκης «δεν ταιριάζει στο μοτίβο των δολοφονιών», γιατί «Πράγματι, τα μεν υπόλοιπα παιδιά ήταν βρέφη, ηλικίας έως έξι 6 μηνών, ενώ ο Παναγιωτάκης ήταν μεγάλο παιδί, ηλικίας 15 μηνών. Τα δε υπόλοιπα βρέφη ήταν κορίτσια, ενώ ο Παναγιωτάκης ήταν αγόρι».

Παράλληλα με το υπόμνημα επιχειρεί να εμπλέξει και άλλο πρόσωπο στις δολοφονίες για τις οποίες κατηγορείται, υποστηρίζοντας ότι: «Καταλυτικό ρόλο έχει διαδραματίσει και άλλος-η άνθρωπος, αφού δέχομαι συνεχείς και έντονες απειλές για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις