Το ελικόπτερο, επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Ήμερος Τόπος του Ασπροπύργου. Βγήκαν κολυμπώντας οι χειριστές και περισυλλέχτηκαν από το Λιμενικό

Πυροσβεστικό ελικόπτερο προχώρησε σε αναγκαστική προσθαλάσσωση στην θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά του λιμανιού της Ελευσίνας.

Το ελικόπτερο ήταν μισθωμένο από την πυροσβεστική και ήταν τύπου Erickson.

Το ελικόπτερο επιχειρούσε στην φωτιά που έχει ξεσπάσει στον Ασπρόπυργο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια υδροληψίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το μισθωμένο ελικόπτερο παρουσίασε πρόβλημα, κατά τη διάρκεια υδροληψίας με αποτέλεσμα την άμεση προσθαλάσσωσή του.

Πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης των χειριστών του ελικοπτέρου 

Οι τρεις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο είναι σώοι. Ο πιλότος και τα δύο άτομα του πληρώματος (δύο Αμερικανοί και ένας Έλληνας) περισυλλέχθηκαν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος και με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Αττικόν”, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους .

Φωτογραφίες από το ελικόπτερο και την διάσωση των χειριστών από Facebook- Πυρκαγιά Ενημέρωση

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
«Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών στα ΤΕΠ του Αττικού Νοσοκομείου, για τους τρεις πιλότους του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής, που έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα, είναι ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους, προσήλθαν περιπατητικοί και τώρα υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις», τονίζει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook