Tραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών που πνίγηκε από σουβλάκι
Σε σοκ οι γονείς. Οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν στη ζωή το παιδί.
Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών, πνίγηκε ενώ έτρωγε σουβλάκι.
Το κοριτσάκι φέρεται να έφαγε ένα κομμάτι σουβλάκι που του έφραξε τον αεραγωγό με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.
Οι γονείς του μετέφεραν το κοριτσάκι εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν την τροφή που είχε φράξει τον αεραγωγό, το παιδί δεν ανταποκρίθηκε στην ανάνηψη και τελικά κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Ολες οι Ειδήσεις
- CNN : Η Γροιλανδία και τι πρέπει να προσέξει ο Τράμπ παίρνοντας μαθήματα από τον Θουκυδίδη, την αρχαία Αθήνα και τη Μήλο
- Βελιγράδι: «Χάλκινη» η Εθνική Πόλο Ανδρών, νίκησε 12-5 την Ιταλία – Δείτε την απονομή του μεταλλίου στην Ελλάδα (βίντεο)
- Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-0: Ανήμπορος έστω να πλησιάσει το Λεβαδειακό!
- ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0: Η λύση ήρθε από… τη βούλα!
- Η πραγματική Όλγα του “Ριφιφί”: Η αληθινή ιστορία της μητέρας που έχασε το παιδί της επειδή η τράπεζα κράτησε τα χρήματα του εράνου για την εγχείριση (βίντεο)
- Ανδρέας Γεωργίου: «Η κόρη μου είναι το πιο όμορφο κεφάλαιο της ζωής μου» (βίντεο)
- Αμαλία Κωστοπούλου: Το δεύτερο bachelorette πάρτι της στο χιονισμένο Άσπεν – Φωτογραφίες, βίντεο
- Παντρεύτηκαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι πρώτες φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook