Η Αστυνομία ψάχνει στις λίστες των αγνοούμενων παιδιών καθώς πρέπει να εντοπιστεί η ταυτότητα του παιδιού

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες καθώς το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε στην παραλία του Εδέμ, στο Παλαιό Φάληρο η σορός ενός κοριτσιού ηλικίας 2 έως 3 ετών. Μέχρι τώρα δεν έχει αναζητήσει κάποιος το κοριτσάκι.

Τη σορό του  κοριτσιού βρήκε στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου ένας 33χρονος Αιγύπτιος και κάλεσε αμέσως το 112.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προκειμένου να ταυτοποιηθεί σορός. Οι αρχές ψάχνουν τις λίστες αγνοούμενων παιδιών, χωρίς ωστόσο ακόμα να υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Την υπόθεση χειρίζεται το λιμενικό που βρίσκεται σε επαφή με την ΕΛ.ΑΣ για τις έρευνες και τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.

Ο άνδρας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας ότι  εντοπίστηκε η σορός  του μικρού  κοριτσιού περιέγραψε στον ΣΚΑΙ πως τα ξημερώματα πήγε στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου για να κάνει το βραδινό μπάνιο του. Ξαφνικά είδε την αστυνομία να φτάνει στο σημείο.

«Είδα περιπολικά και ασθενοφόρο στην παραλία και πλησίασα. Ήταν κάτι που δεν ήθελες να πιστέψεις. Το παιδί ήταν περίπου δύο ετών, φορούσε ολόσωμο μαγιό, και η κοιλίτσα του ήταν φουσκωμένη» σημείωσε.
«Δυστυχώς, είχε ήδη καταλήξει. Έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έκαναν κάποιες προσπάθειες, σκέπασαν το παιδί με μια κουβερτούλα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο» τόνισε.

Περιέγραψε πως στο σημείο στα δέκα μέτρα περίπου υπήρχε μια μικρή παρέα αραβόφωνων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις