Λαμία: Πέθανε από θερμοπληξία 63χρονος άνδρας – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Το πρώτο θύμα του πολυήμερου καύσωνα στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Ένας 63χρονος στη Φθιώτιδα πέθανε από θερμοπληξία το μεσημέρι της Κυριακής (27/07/2025) καθώς νοσηλευόταν από το προηγούμενο Σάββατος στη ΜΕΘ του νοσοκομείο στη Λαμία.
Σύμφωνα με το lamiareport ο 63χρονος κάτοικος του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας στη Φθιώτιδα παρουσίασε συμπτώματα θερμοπληξίας , καθώς ένιωσε έντονο πονοκέφαλο και κόπωσε και πήγε για βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.
Το περιστατικό χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρό και ως αναφερόμενη θερμοπληξία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Η κατάστασή του συνέχισε να χειροτερεύει, όμως σύμφωνα πάντα με το lamiarteport δεν υπήρχε ελεύθερο κρεβάτι στη ΜΕΘ πριν το βράδυ του Σαββάτου όταν και εισήχθη τελικά σε πολύ άσχημη κατάσταση στη Μονάδα.
Δυστυχώς η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και το μεσημέρι της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (24/7/25) υπήρξε ένα περιστατικό θερμοπληξίας 51χρονου από τη Λαμία, ο οποίος χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η κατάσταση της υγείας του ευτυχώς βελτιώθηκε σημαντικά και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου σε απλή κλίνη.
Σε απλό δωμάτιο της Παθολογικής Κλινικής τέλος νοσηλεύεται μία ακόμη γυναίκα που διακομίστηκε με συμπτώματα θερμοπληξίας το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις