Χαλκίδα: Δόθηκε στην κυκλοφορία η παλιά γέφυρα του Ευρίπου – Αποκαταστάθηκε εν μέρει η βλάβη (βίντεο)
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου και δόθηκε στην κυκλοφορία για πεζούς και αυτοκίνητα
Στην κυκλοφορία δόθηκε η παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα, η οποία από χθες το βράδυ παρουσίασε βλάβη στον ηλεκτρουδραυλικό μηχανισμό, θέτοντάς την εκτός λειτουργίας και προκαλώντας δεκάδες προβλήματα και κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Όπως έγινε γνωστό υπήρξε βλάβη στον ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας διαθέσιμη για διέλευση πεζών και οχημάτων, αλλά όχι για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας, κάτι που θα γίνει μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος.
Η ανακοίνωση του ΟΛΝΕ
Η ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας (ΟΛΝΕ):
Σας γνωρίζουμε η γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου θα είναι διαθέσιμη για διέλευση πεζών και οχημάτων. Μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το τεχνικό πρόβλημα, η συρταρωτή γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου δεν θα λειτουργεί για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας.
Δείτε βίντεο του evima.gr από την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου
Το χρονικό της ταλαιπωρίας
Η γέφυρα του Ευρίπου λίγο πριν τις 23.00 χθες το βράδυ, άνοιξε για την διέλευση πλοίων και κόλλησε σε ανοιχτή θέση. Κόσμος που διασκέδαζε στην Χαλκίδα και είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στην απέναντι πλευρά αδυνατούσε να φύγει. Εγκλωβισμένοι και οι πεζοί. Τα ταξί δεν επαρκούσαν για να εξυπηρετήσουν όσους ήθελαν μέσω της νέας γέφυρας, που απέχει αρκετά από το κέντρο της πόλης, να μεταφερθούν είτε προς την μία πλευρά είτε προς την άλλη.
Συνεχής ήταν η επιτήρηση του Λιμεναρχείου και των τεχνικών, ενώ από χθες το βράδυ συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.
Το κομμάτι που βρίσκεται από την πλευρά της Εύβοιας, είναι αυτό που ενώ είχε ανοίξει για να εξυπηρετεί ναυσιπλοΐα, στην επαναφορά του, δεν κατάφερε να επανέλθει στο ίδιο ύψος με το προηγούμενο.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για μία γέφυρα η οποία κατασκευάστηκε το 1960.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγγελική Ηλιάδη : Καυτές πόζες με κίτρινο μπικίνι σε σκάφος – Φωτογραφίες
- Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή εξηγούν πώς προέκυψε η ιδέα για τη συνεργασία τους – Βίντεο
- Κολομβία: Μεγάλος σεισμός 7,4 Ρίχτερ – Δεκάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν – Δείτε βίντεο
- Χανιά: Συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση γυναίκας σε παραλία – Η μάχη του ναυαγοσώστη με τα μεγάλα κύματα
- Βίντεο της ΕΛΑΣ με τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης στον Κουβαρά ενώ οι φλόγες είχαν φτάσει στην αυλή της
- Πάρος: «Δεν ήταν κοντά στο παιδί και πριν έναν μήνα το είχε αφήσει ξανά μόνο» ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον πατέρα του 4χρονου (βίντεο)
- Πέθανε ο σπουδαίος διανοούμενος, Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
- Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη από τον σύντροφό της και τους φίλους της στις Μαλδίβες για τα 33α γενέθλιά της – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook