Το βλήμα εντοπίστηκε από κάτοικο μέσα σε ρέμα. Η ειδική μονάδα επιχειρεί για την εξουδετέρωση και απομάκρυνση του

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (07.08.2025) στο Παλαιό Φάληρο, μετά τον εντοπισμό στρατιωτικού βλήματος μέσα σε ρέμα, στην οδό Φαιάκων, κοντά στη συμβολή με την οδό Ηπείρου.

Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί κλιμάκιο του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Ελληνικού Στρατού για να εξετάσει το στρατιωτικό βλήμα και να προχωρήσει στην ασφαλή απομάκρυνση ή εξουδετέρωσή του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βλήμα χρονολογείται από την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι προφανώς βλήμα όλμου. Εντοπίστηκε τυχαία από κάτοικο της περιοχής που περπατούσε στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή για προληπτικούς λόγους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί προσωρινά στην οδό Φαιάκων, από το ύψος της οδού Ηπείρου, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την ειδική μονάδα του Στρατού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook