Χανιά: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ βρέφος ενός έτους που έπεσε από μπαλκόνι -Έμενε σε εγκατελελειμμένο κτίριο
Στο παλιό εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου διέμενε προσωρινά το μωρό με την ανήλικη μητέρα του δεν υπήρχε προστατευτικό στα μπαλκόνια.
Σύμφωνα με το cretalive.gr το βρέφος, ένα κοριτσάκι ενός έτους, μαζί με την 16χρονη μητέρα του, που είναι Ρομά έμεναν προσωρινά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο , ένα παλιό κτίριο , στο Γεράνι Χανίων.
Είχαν έρθει πρόσφατα στην Κρήτη και διέμεναν στο χώρο αυτό, το τελευταίο διάστημα, όπου, κατά πληροφορίες, δεν υπηρχε προστατευτικό στα μπαλκόνια.
Το μωρό, που φέρεται να μπουσουλούσε, διέφυγε της προσοχής της ανήλικης μητέρας και βρέθηκε στο κενό!
Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων, με τραύματα στον θώρακα και το κεφάλι όπου εξετάστηκε από νευρολόγο και παιδοχειρουργό, διασωληνώθηκε, υπεβλήθη σε αξονική, όμως οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Cretalive ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Στέλιος Κτενιαδάκης, το κοριτσάκι φέρει πολλαπλά τραύματα και είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς εκτός των άλλων, συνοδεύει το μωρό της στο νοσοκομείο.
Ολες οι Ειδήσεις
- «The Voice of Greece»: Οι 18 διαγωνιζόμενοι που προκρίνονται στον ημιτελικό – Δείτε βίντεο
- «Φως στο Τούνελ»: Σταθερή κυριαρχία στην τηλεθέαση, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή σε ρόλο οικοδεσπότη, να υποδέχονται τον Γιώργο Γερολυμάτο, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θέμη Αδαμαντίδη
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Χρήστος Ζαμπούνης, Κατερίνα Τσάβαλου, Νίνα Βλάχου, Άννα Φόνσου, Λουκία Παπαδάκη – 22 – 26.12.2025
- Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία με 23,2% – Καρυστιανού, Κωνσταντοπούλου, Μητσοτάκης, τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2025
- Σε λειτουργία οι πρώτες «έξυπνες» κάμερες της Τροχαίας στην Αττική: Πάνω από 2.500 παραβάσεις μέσα σε 4 ημέρες
- Καιρός – Μαρουσάκης: Με βροχές, χιόνια και ισχυρούς ανέμους τα Χριστούγεννα – Βαρυχειμωνιά και την Πρωτοχρονιά
- Χριστίνα Βίδου: Κάποτε ήμουν 126 κιλά, το συναισθηματικό φαγητό ήταν η διαφυγή μου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook