Χανιά: 56χρονος χτύπησε με 10 μαχαιριές τη σύντροφο του – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Δολοφονικό αμόκ κατά της συντρόφου του. Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι διασώστες παρέλαβαν την γυναίκα αιμόφυρτη και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Ένας 56χρονος από τη Βουλγαρία σε κατάσταση αμόκ και μετά από άγριο καβγά μαχαίρωσε χτυπώντας με 10 μαχαιριές την 45χρονη σύντροφο του, η οποία από θαύμα δεν πέθανε. Η γυναίκα που μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο Χανίων, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο 56χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία , ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκειται να απολογηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή Χανίων
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το cretalive.gr, σοκάρουν οι λεπτομέρειες των μαρτυρίων που βίωσε η 45χρονη στα χέρια του συντρόφου της. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, καβγάδισε στο σπίτι όπου διέμενε στον Φονέ του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και ο 56χρονος αρπάζοντας μια ξύλινη καρέκλα άρχισε να χτυπά πολλές φορές τη 45χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Στην προσπάθειά της να διαφύγει και να προστατευτεί η 45χρονη βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να μπει σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο. Ο 56χρονος όμως, εκτός ελέγχου, την εγκλώβισε στο σημείο και με ένα μεγάλο μαχαίρι την τραυμάτισε πολύ σοβαρά καταφέρνοντάς της 10 χτυπήματα.
Η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση. Η 45χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη στο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς με την έγκαιρη επέμβαση των γιατρών η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
O 56χρονος που συνελήφθη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή Χανίων την ερχόμενη Τρίτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις ένοπλες επιθέσεις – «Ήταν πάντα οξύθυμος, μου φώναζε και μου τραβούσε τα μαλλιά», λέει η κόρη του (βίντεο)
- Ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Βουτιά της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, σφοδροί άνεμοι και βροχές – «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
- Ο Νίκος Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ: «Ενώνω τη φωνή μου για διαφάνεια και πολιτική αλλαγή»
- Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Τον γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε», λέει ο γιατρός του
- ΠΑΣΟΚ – Πρόταση για τετραήμερη εργασία -Ανδρουλάκης: «Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού -Προτεραιότητα η νέα γενιά»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook