«Με γονάτισε, αγχώθηκα, πως θα βρώ αυτά τα χρήματα» λέει η σύζυγος του ασθενή για το φακελάκι των 3.000 ευρώ στον καρδιοχειρουργό (βίντεο)

«Γιατί; Δεν έχω δωρεάν περίθαλψη; Δεν έχω πληρώσει 40 χρόνια για όλα αυτά; Για ποιον λόγο;», αναρωτήθηκε η γυναίκα του ασθενούς, που κατήγγειλε τον γιατρό.
Νέες καταγγελίες που αφορούν στον διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, που συνελήφθη γιαδωροληψία, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.
Η δράση του γιατρού αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία συζύγου ασθενούς στο Ιπποκράτειο, που του έδωσε προσημειωμένα 3.000 ευρώ.
Η μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για πρώτη φορά και εμφανώς συγκινημένη διερωτήθηκε: «Γιατί; Δεν έχω δωρεάν περίθαλψη; Δεν έχω πληρώσει 40 χρόνια για όλα αυτά; Για ποιον λόγο;»
Η κυρία Σοφία περιέγραψε τα όσα έγιναν με τον γιατρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ :
«Όταν μπήκα μέσα, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, μου είπε “όπως βλέπεις, κορίτσι μου, εγώ δεν σου μιλάω για χρήματα, με ενδιαφέρει να γίνει καλά ο σύζυγος”. Πέμπτη απόγευμα βγαίνει ο σύζυγός μου από τη ΜΕΘ και με παίρνει μαζί με την κόρη μου μέσα για να μας ενημερώσει. Είπε στην κόρη μου να βγει έξω και εκεί μου λέει “άκου Σοφία, εγώ παίρνω 5.000, για εσένα, επειδή είσαι εσύ, 3.000”. Και έχω μείνει κάγκελο και λέω “τι συμβαίνει;”. Λέω “τι εννοείτε, γιατρέ, 3.000; Δεν έχω τόσα χρήματα επάνω μου”. “Αύριο τότε”, μου λέει, “για να πληρώσω και τους μέσα”.
Με γονάτισε! Αγχώθηκα. Οι σκέψεις μου ήταν πώς θα βρω αυτά τα χρήματα. Μετά ντράπηκα γιατί δεν μπορούσα να έχω αυτά τα χρήματα και μετά σκεφτόμουν μα πού βρίσκομαι; Σε ιδιωτικό; Σε δημόσιο;» ανέφερε η κυρία Σοφία, και αποκάλυψε πως από μέσα της έλεγε «“και αν δεν τα δώσω; Και αν γίνει αυτό; Και αν γίνει το άλλο; Και αν πάθει κάτι;”».
«Έφτασα στα όριά μου. Έχω παιδευτεί από 6 Φεβρουαρίου με τον σύζυγό μου, έχει πολλαπλά προβλήματα υγείας και το τελευταίο ήταν η καρδιά. Πριν από λίγο κόψαμε πόδι. Όταν εγώ μετά από όλα αυτά και από κέντρα αποκατάστασης, έχουμε ματώσει οικονομικά, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα βρω και χρήματα και ότι θα αγχωθώ για να πληρώσω έναν γιατρό που πληρώνεται ήδη», τόνισε.
Η κυρία Σοφία είναι με τον σύζυγό της από την ηλικία των 22 ετών και όπως λέει: «Δεν θέλω να τον χάσω για τίποτα, γι’ αυτό παλεύω με νύχια και με δόντια. Είμαστε ένα. Το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή (ο γιατρός). Όποια στιγμή και να βρισκόταν εκεί πέρα, ήμουν από πάνω».
Όσο για το τι είπε ο γιατρός όταν του έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα: «Εντάξει Σοφία, πάω να τα δώσω και στους άλλους». «Τον ρώτησα αν θέλει να τα μετρήσει και απάντησε “όχι, σου έχω εμπιστοσύνη”», και στη συνέχεια συνελήφθη. Η δίκη του έχει οριστεί για την Παρασκευή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Καταθέτει μηνύσεις κατά της οικογένειας της – «Το κάνει με πόνο ψυχής», λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30,5% η ΝΔ, με διαφορά 16,5 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για τα μέτρα της ΔΕΘ
- «Με γονάτισε, αγχώθηκα, πως θα βρώ αυτά τα χρήματα» λέει η σύζυγος του ασθενή για το φακελάκι των 3.000 ευρώ στον καρδιοχειρουργό (βίντεο)
- Οι Ημιτελικοί του Ευρωμπάσκετ 2025 στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025
- To FBI έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του υπόπτου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ – Βίντεο
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η πιο αυθεντική εκπομπή της Ελλάδας, επιστρέφει στον ΣΚΑΙ
- CashorTrash: Επιστρέφει, πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου με εκπλήξεις για 5η σεζόν – Τρέϊλερ
- Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ο «Εξωγήινος» απογείωσε την Πάτρα – Μια παράσταση-σταθμός στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook