Στην Τροχαία Κηφισιάς βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος φέρεται το βράδυ της Παρασκευής να προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φέρεται να προσέκρουσε σε παρκαρισμένα οχήματα και στη συνέχεια να αποχώρησε από το σημείο.

Μετά το περιστατικό έγιναν καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα ο Βασίλης Μπισμπίκης να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο ηθοποιός παρουσιάστηκε τελικά αυτοβούλως στην Τροχαία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το newsit.gr που επικοινώνησε με τον γνωστό ηθοποιό ενώ βρισκόταν στο τμήμα της Κηφισιάς δήλωσε τα εξής: «Ήρθα στο τμήμα να κάνω μια δήλωση γιατί με ειδοποίησαν από την Αστυνομία για φθορές σε δυο οχήματα. Και ήρθα να κάνω μια δήλωση. Δεν έχω συλληφθεί.

Σε μια στροφή βρήκα δυο οχήματα κοντά στο σπίτι μου στη Φιλοθέη με ένα αγροτικό αυτοκίνητο Ford Raptor που έχω και αυτό είναι όλο. Ήρθα να κάνω δήλωση και δεν έχει γίνει κάτι. Ούτε έχω συλληφθεί, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Ήρθα να δώσω μια κατάθεση και θα φύγω. Πρώτη φορά βρίσκω σε αυτοκίνητο και ήρθα να κάνω τη δήλωσή του.

Αυτά που λέτε ότι έχει συμβεί και άλλη φορά τα λέει ένας κάτοικος στην περιοχή, ο οποίος έχει πρόβλημα και δεν είναι στα καλά του. Μια φορά μάλιστα μου είχε πει πως επειδή το αυτοκίνητό του είχε ένα σημάδι, ότι εγώ βρήκα λίγο και το προκάλεσα.

Του είπα όμως ότι το δικό μου το αυτοκίνητο είναι ψηλό και αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook