«Δεν καλέσαμε τον Μπισμπίκη και τη Βανδή», λέει η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι (βίντεο)
«Κατηγορηματικά όχι» απάντησε η Μιρέλα Ρούτσι, μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι ο σύζυγος της κάλεσε τον ηθοποιό και τη Βανδή στο Σύνταγμα.
Κατηγορηματικά διέψευσε η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι τον Βασίλη Μπισμπίκη, που είχε δηλώσει στις κάμερες ότι η επίσκεψη του στο Σύνταγμα, στο πλευρό του απεργού πείνας, Πάνου Ρούτσι έγινε έπειτα από κάλεσμά τους.
Το πρωί της Κυριακής, η Μιρέλα Ρούτσι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μιλώντας για τη δοκιμασία που βιώνει η οικογένειά της από τη μέρα που έχασε τη ζωή του ο 22χρονος γιος τους στο δυστύχημα των Τεμπών.
Ο Πάνος Ρούτσι εδώ και 21 μέρες βρίσκεται έξω από τη Βουλή όπου πραγματοποιεί απεργία πείνας προκειμένου να του δοθεί η άδεια να γίνει εκταφή του παιδιού του αλλά και να προχωρήσει σε τοξικολογικές εξετάσεις για να μάθει την αιτία θανάτου του γιού του.
Η κυρία Ρούτσι αναφέρθηκε και στην απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο σύζυγός της ενώ ξεκαθάρισε, πως η πρόσφατη επίσκεψη του Βασίλη Μπισμπίκη στον σύζυγό της, δεν έγινε ύστερα από δικό τους κάλεσμα.
Πιο αναλυτικά, ρωτήθηκε αν έχουν καλέσει επώνυμους για να στηρίξουν την κινητοποίηση του συζύγου της, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού, ο οποίος υποστήριξε ότι βρέθηκε στο Σύνταγμα ύστερα από κάλεσμα του Πάνου Ρούτσι. «Όχι. Κατηγορηματικά όχι» απάντησε η Μιρέλα Ρούτσι και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήμουν στο Σύνταγμα. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι εκεί. Δεν γνώριζα ότι θα πάει».
Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε αν ενδεχομένως ο σύζυγός της να είχε καλέσει τον ηθοποιό, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω. Τον ρώτησα και μου είπε όχι».
Τι είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την επίσκεψή του στον Πάνο Ρούτσι;
«Ήθελε ο άνθρωπος να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή. Επειδή η Δέσποινα είναι στη Θεσσαλονίκη, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να έρθω να συμπαρασταθώ σε αυτόν τον άνθρωπο που διεκδικεί το αυτονόητο, να δει πώς πέθανε το παιδί του. Aυτό. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.
Ενώ σε άλλες δηλώσεις στον Νίκο Συρίγο είπε, «Θα μπορούσα να έρθω έτσι κι αλλιώς σε δεύτερο χρόνο. Τώρα με καλέσανε να έρθω. Ο κύριος Ρούτσι. Και τη Δέσποινα ειδικά. Η Δέσποινα είναι Θεσσαλονίκη. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να έρθω, να δώσω κουράγιο σε αυτόν τον άνθρωπο, όπως έρχεται χιλιάδες άλλος κόσμος. Τον υποστηρίζουμε όλοι σε αυτό που ζητάει, το αυτονόητο, να μάθει πώς πέθανε το παιδί του. Ήρθα εδώ ως άνθρωπος σε άνθρωπο που βλέπει το δίκιο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook