Σερβιτόρα στη Μυτιλήνη έριξε κατά λάθος καυτό τσάι σε βρέφος – Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή και νοσηλεύεται στην Αθήνα
Tο βρέφος 12 μηνών βρισκόταν σε καρότσι, όταν η σερβιτόρα του έριξε καυτό τσάι προκαλώντας του εγκαύματα δευτέρου βαθμού.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (4/10/2025) σε καφετέρια νεντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μυτιλήνης. Η 20χρονη σερβιτόρα, την ώρα που μετέφερε δίσκο με ζεστά ροφήματα, παραπάτησε και έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να χυθεί το καυτό τσάι πάνω στο μωρό.
Το βρέφος υπέστη εγκαύματα στην πλάτη και στα χέρια και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Βοστάνειο» της Μυτιλήνης. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα και τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της ανάρρωσής του.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Μυτιλήνη, όταν σερβιτόρα έριξε κατά λάθος καυτό τσάι πάνω σε βρέφος 12 μηνών που βρισκόταν σε καρότσι, προκαλώντας του εγκαύματα δευτέρου βαθμού.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (4/10/2025) σε κατάστημα εστίασης εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μυτιλήνης. Η 20χρονη σερβιτόρα, την ώρα που μετέφερε δίσκο με ζεστά ροφήματα, παραπάτησε και έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να χυθεί καυτό υγρό πάνω στο μωρό.
Το βρέφος υπέστη εγκαύματα στην πλάτη και στα χέρια και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Βοστάνειο» της Μυτιλήνης. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα και τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η 20χρονη συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια, βάσει του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για ατύχημα εν ώρα εργασίας, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Η προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κεφαλονιά: Συνελήφθησαν τρείς νεαροί για το θάνατο της 19χρονης – «Την έχουμε παρατήσει μόνη» το SMS που τους πρόδωσε (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: Η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλνίκης άσκησε έφεση για χαμηλή ποινή και αναγνώριση ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες για το revenge porn σε βάρος της
- Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο ξέφρενος χορός της με το «Ξέρω τι ζητάω» των Hi-5 – Βίντεο
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Ζωής και Νίκου Κωνσταντόπουλου: Θα προσφύγουμε στα ποινικά δικαστήρια και θα ζητήσουμε αποζημιώσεις
- Θρίλερ με το θάνατο19χρονης στο Αργοστόλι – Δύο συλλήψεις αναζητείται ακόμα ένα άτομο – «Της είπα να προσέχει τους διαβόλους που έχουν αγγελικά πρόσωπα», συγκλονίζει ο πατέρας της (βίντεο)
- Αγγελική Ηλιάδη: Μια φορά που τόλμησα να ζητήσω τα χρήματά μου, ήμουν 5,5 μηνών έγκυος και βρέθηκα στο πάτωμα από μπουνιές και κλωτσιές (βίντεο)
- Η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου «Ελένη Λουκά της πολιτικής» και την μιμήθηκε on air – Επικό βίντεο
- Ο Λαζαρίδης έδειξε on air το πτυχίο του: «Το 2007 μπορούσες να εργαστείς ως μετακλητός υπάλληλος ακόμα και με αυτή τη βεβαίωση σπουδών», είπε (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook