Στη ΓΑΔΑ προσήλθε με δικηγόρο συγγενής του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στη Φοινικούντα
Ο άνδρας προσήλθε αυτοβούλως με δικηγόρο και ανακρίνεται για το διπλό φονικό.
Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ένας νεαρός συγγενής του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας, που είναι ηλικίας μεταξύ 25 -30 , έφθασε με τον δικηγόρο του χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το δικηγόρο του φέρεται να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με τη δολοφονία του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του.
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του διπλού φονικού στο κάμπινγκ της Φοινικούντας, εξακολουθεί να διαφεύγει.
Αν και οι αρχές έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή διαφυγής του μέσα από δεκάδες σημεία κατά μήκος της πορείας του — από τη Μεσσηνία έως την Αθήνα — ο ίδιος παραμένει άφαντος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε συνεργό. Δεν αποκλείεται ο νεαρός άνδρας που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στρη ΓΑΔΑ να είναι ο συνεργός , το άτομο δηλαδή που με βάση τα βίντεο που έχει το Ανθρωποκτονιών συνόδευσε τον δράστη της δολοφονίας λίγο πριν το κάμπινγκ τη μοιραία μέρα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Λυκούδης, όταν επικοινώνησε με τους αξιωματικούς της ασφάλειας δήλωσε πως συγγενής του θύματος θέλει να παρουσιαστεί και να καταθέσει γιατί με κάποιο τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανθή Βούλγαρη: «Έχω σοκαριστεί, μου είπε ότι θα καλέσει το 100» – Η αποκάλυψη για το περιστατικό στη βόλτα με τον γιο της
- Εριέττα Κούρκουλου: Ξεσπά για τα σχόλια για τους εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι – «Λυπάμαι για την νοοτροπία που βασιλεύει στη χώρα μας»
- Κ. Μητσοτάκης: Κατ’ ιδίαν ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για Μέση Ανατολή και Ιράν
- «Φάκελος 17Ν» με τον Αλέξη Παπαχελά – Απόψε στις 21.00 το 2ο επεισόδιο, η οργάνωση φάντασμα, στον ΣΚΑΪ (Τρέϊλερ)
- Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Σπύρος Κατσίμης
- Tηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής πρεσβειών και προξενείων της Ελλάδας στην Κύπρο, το Ιράν και τη Μέση Ανατολή
- Σύγκρουση: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου ερωτικού δικαστικού θρίλερ του Mega – Η υπόθεση και οι ηθοποιοί
- Το Αρχείο της ΕΡΤ υποδέχεται τον Μάρτιο με εξαιρετικά αφιερώματα – Από Δευτέρα 2 έως Κυριακή 8 Μαρτίου 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook